Hotspots Slider Travel WEReld World

4 keer even helemaal back to nature met deze super toffe Airbnb’s

(Foto via Pexels/Airbnb)

Even helemaal klaar met die poep sjieke hotels? Geen zin in armoedige taferelen in gare appartementjes? Waarom neem je jouw verkering niet een keer mee ‘back to nature’? Gaat hij of zij helemaal fantastisch vinden, geloof ons! Klein cadeautje mee, kleedje mee, kampvuurtje aan. Zie je het al voor je?

Om het je wat makkelijker te maken en je een hoop werk te besparen hebben wij voor jou 4 hele toffe Airbnb locaties op een rij gezet waar je zo in kan.

Airstream ‘Glamping’ in Andalucië.

Wij horen heel vaak dat kamperen super romantisch is. Zijn we het niet echt mee eens. Afgelopen week hebben we nog in in een tent geslapen in de Sahara, geen hol aan kunnen we je vertellen. Het idee van kamperen is natuurlijk wel leuk, lekker in de natuur enz maar dan wel graag met een lekker bed, een douche en een handvol aan andere faciliteiten. Deel jij deze mening? Dan is een Airstream echt wat voor jou. Luxe kamperen in de natuur. Niks meer aan doen. Deze knoepert staat in Spanje dus dat is ook nog mooi dichtbij.

Boeken doe je hier.

TREEhouse in Florence.

Geen zin in een tent of caravan maar wel even helemaal een met de natuur? Dan is deze luxe boomhut misschien wat voor jou en je lief. Voorzien van alle gemakken en gelegen naast het huis van de eigenaren. Zo kun je het lokale leven ervaren, genieten van de olijfbomen en het prachtige Italiaanse landschap. Leuk detail, wifi is alleen beschikbaar in de gemeenschappelijke tuin zodat je in je boomhut alleen oog hebt voor elkaar en wanneer je dan echt op internet wilt in ieder geval niet alleen op je mobieltje zit maar met gelijkgestemden waardoor een leuk gesprek toch weer op de loer ligt.

Boeken doe je hier.

Artikel gaat hieronder verder.

Bamboo House op Bali.

Ietsje verder van huis ligt dit unieke verblijf. Geheel opgebouwd uit Bamboo waan je je op een filmset. De manier waarop het licht alleen al binnen valt in dit huis is fenomenaal. Bamboo House wordt niet voor niets ook wel ‘Sunrise House’ genoemd. Leuk detail is ook dat het huis geheel open is waardoor je de hele dag door geniet van een lekker klein briesje. Wel zo lekker op zo een tropisch eiland.

Boeken doe je hier.

Malibu Dream Airstream in Los Angeles.

Save the best for last en daarmee met stipt onze favoriet. Al zijn de andere opties ook wel heel erg leuk, Los Angeles is voor ons een van onze favoriete bestemmingen. Ook hier ervaar je het camping life gevoel met alle luxe van thuis. Bekijken de prachtige zonsopkomst en ondergang vanaf het deck voor je Airstream en geniet van de ocean views in alle rust. Enige nadeel, ook deze accommodatie ligt iets verder van huis dan de eerste twee opties.

Boeken doe je hier.

Instagram