Fashion Slider

4 manieren om onze nieuwe velvet bandeaus te stijlen

Langzaam zijn we onze collectie aan het uitbreiden met meer accessoires en daarom hebben we er ook voor gekozen om mee te gaan met de bandeau trend. We zijn onwijze fans van deze trend aangezien het fashionable én praktisch is. Het is de perfecte manier om je bad hair day subtiel mee te verstoppen of op een stijlvolle manier je haren uit je ogen te houden. Verder kun je de bandeaus op meerdere manieren stijlen aan de hand van je haar en outfit. Hier zijn 4 manieren waarop je de velvet bandeaus kunt stijlen. Je shopt ze hier.

1. Haar in een knot | Deze look is perfect voor de dagen dat je je haar liever niet los doet maar een knotje voelt misschien ook net iets te ‘basic’. Draag de Velvet Light Grey bandeau voor een subtiele touch die je haar op z’n plaats houdt en uit je gezicht. Win-win!

2. Mesh top | De subtiele look van de Dark Navy bandeau past perfect bij het stylische aspect van een doorschijnende mesh top met print. Deze mesh top met sterren print en uitlopende mouwen komt binnenkort online op onze webshop dus houdt die in de gaten!

3. Haar los | De Velvet Poppy Red bandeau staat prachtig met je haar los doordat de rode kleur mooi opvalt tegenover iedere haarkleur. Verder is het super praktisch om met deze look je haar uit je gezicht te houden, maar een paar losse plukjes los laten hangen creëert ook een leuk en speels effect.

4. Oversized sweater | In plaats van de zachte touch van de Velvet Nude bandeau te combineren met een mesh top is het ook leuk om te spelen met het contrast van de zoete haarband en een boyfriend oversized sweater. 

    Instagram