Fashion

5 manieren om de trendkleur van deze zomer te stijlen: fel geel

Surprise! Dé trendkleur van de zomer is geel. Een nogal voordehand liggende keuze zou je denken, maar niets is minder waar, want de afgelopen zomers domineerde zachte pastelkleuren de stranden. Hier komt eindelijk verandering in, want nu de temperaturen stijgen vinden wij dat wat extra kleur wel nodig is. Op onze huid én in onze kledingkast, graag! Fel geel is wat de klok deze zomer slaat en deze prachtige meiden laten zien hoe je deze opvallende trendkleur het beste kan stijlen. Shine bright!

Yellow? Check

We beginnen deze lijst gelijk met de meest opvallende en misschien wel meest uitdagende outfit van allemaal. Een geheel fel gele outfit, maar wel in een hele comfortabele stijl. Voor de echte dare devils kunnen de checked sweat en bijpassende sweatpants samen gedragen worden. Zoals @lotusstyling laat zien, wordt deze comfy outfit geljik een stuk meer classy met een zonnebril, heuptasje en loafers. Love it!

Maar ook los van elkaar zijn deze items perfect voor een boost van kleur. @vanessalino laat zien hoe je de checked sweats perfect kunt stijlen met een basic shirtje, spijkerjasje en gympen. Easy peasy!

French Fries, please

Ieder moment op de dag is een goed moment voor french fries. Maar met dit t-shirt in classic McDonald’s stijl, heb je altijd een goed excuus voor een extra portie. Stijl de French Fries tee in een regular fit met basic jeans met wat extra ruimte, altijd handig 😉 @nadiaidder laat vooral zien hoe het moet:

You’re my Muse

Wie is jouw muse? Wij weten het wel: jullie! Wij vinden het onwijs tof om jullie in onze kleding te zien en daar hoort deze Muse tee zeker bij. @mariaccm laat zien hoe dit perfect kan in een zomerse outfit. It’s time to start shining, muse!

Zomer in een jurkje

Is er iets dat meer zomer schreeuwt dan de kleur geel? Een geel jurkje of course! Maar dat niet alleen, want de Flower Backless Dress heeft ook een schattig bloemenprintje en een open rug. Dit jurkje is letterlijk de zomer in een kledingitem samengevat, zoals @gabrieladegraaf laat zien:

Si, si, senõrita

Als je deze zomer toevallig in Spanje te vinden bent, dan is dit het perfecte item. Niet alleen om een extra woordje Spaans te spreken, maar ook omdat de zon aan het einde van de dag (helaas) weer onder gaat en een trui dan goed van pas komt. Stijl de Senorita sweat met een zomerse outfit, zoals een spijkerrokje en een cat-eye zonnebril voor een zomerse touch, zoals @innerclassy laat zien:

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram