Fashion Slider

5 manieren om onze flare pants te stijlen


De modewereld ervaart momenteel een intens throwback momentje, vooral als het aankomt op broeken. Wij kunnen niet gelukkiger zijn dat we op maandag onze mum jeans aan kunnen, dinsdag de skinny jeans en zo eindigen we de week met onze favoriet: flare pants. Vooral de flare pants hebben onze hart gestolen want ze zijn enorm comfortabel en komen in verschillende kleuren en stijlen. Dit maakt het gelukkig een stuk makkelijker om te vergeten dat deze broeken een paar jaar geleden nog gedragen werden door mannen (true story, thanks pap). Bekijk al onze flare pants hier, dan laten wij je zien hoe je ze het beste kunt stijlen.

1. Print op print | Het is geen geheim dat wij van printjes houden en er gaat volgens ons niks boven een goeie leopard print. Daarom moest een Leopard Flare Pants er wel van komen en we kunnen niet gelukkiger zijn. Don’t worry als je bang bent dat hij iets te opvallend is, want zoals Saar Bliss laat zien kun je de flare pants perfect stijlen met een oversized sweater (zoals de Wild Thing Snake trui), sneakers en een funky zonnebril.

2. All-black | Houd je ogen open voor deze All Over Printed Flare Pants, want hij staat vol met een speelse print met oogjes. Deze zien een mooie kans om een all-black outfit een speciale touch te geven. Wij zijn enorme fans van all-black outfits, maar houden wel van een opvallend detail zoals model Daelorian van der Kolk perfect laat zien hoe dat het beste kan.

3. Colour blocking | Geef je flare pants een ‘pop of colour’ met de roze glitter Lurex Flare Pants. Een echte show stopper die, zoals Daphne Sonneveld laat zien ook prima gecombineerd kan worden met een andere kleur, zoals onze groene oversized Superstar sweater. Voeg daar nog een leuke hoed, handtas en coole boots bij en you’re good to go.

4. Bijpassende top | Iedere dag is een feestje dus waarom zou je je niet ook zo kleden?! Onze Lurex Flare Pants zijn er ook in het turqouise en beauty Benthe Liem laat zien hoe je deze perfect kan stijlen met een matching top – die binnenkort op onze webshop te koop is dus houd die in de gaten – en een stoere leren pet. Natuurlijk zijn de Amsterdamse grachten de ultieme outfit accessoires.

5. A pop of colour | Voor degene die liever de Leopard Flare Pants in een andere kleur dragen is er ook een donker groene versie. Pleun Bierbooms laat zien hoe je deze perfect stijlt met een all-black outfit en coole laarzen zodat de flare pants extra opvalt.

    Instagram