Slider Travel WEReld World

5 uur roadtrip | De tofste Airbnb appartementen van Hamburg

(Photo via Shutterstock/powell’sPoint)

Berlijn dit, Berlijn dat. Maar waarom hoor je veel minder over die andere hele leuke stad in Duitsland, Hamburg? Daar gaat dit jaar hoogstwaarschijnlijk verandering inkomen, want de stad is door Lonely Planet benoemd in hun veel gelezen ‘top-5 must-visit travel destinations of 2018‘ lijst. Daar kunnen wij hier in Nederland ook bijzonder blij mee zijn, want de stad ligt op zo’n 5 uur rijden afstand. Perfect dus voor een weekendtrip! Om de benoeming van Hamburg bij Lonely Planet te vieren, hebben wij hieronder een vijftal toffe Airbnb appartementen in de havenstad op rij gezet:

Staying on a boat! City Center – Elbphilharmonie

Mocht je het nog niet weten, Hamburg beschikt over een gigantische haven en bij een haven krijg je ook direct veel water. Daarom: woonboot! Vanuit dit toffe zeilschip heb je uitzicht op de beroemde Hamburg State Opera en door de vele bedden kun je hier met zijn 5en van genieten.

Mittem im Zentrum, helle Altbauwohnung in St. Georg

Een van de meest ruim opgezette appartementen in deze lijst, vind je in de hippe St. George buurt. Wij zijn meteen verliefd geworden op de ruimte en dat heeft alles met die enorme bank te maken. Wat een heerlijk ding! Hoewel wij daar gerust hele dagen op kunnen hangen, biedt het appartement genoeg ruimte om met 6 vrienden langs te komen.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Souterrain Zimmer, sep. Küche&Bad/High Speed WLAN

Een oud gebouw uit 1882 dat getransformeerd is naar een moderne villa? Boeken maar! Deze fijne plek vind je middenin Hamburg, waardoor het perfect is om de stad vanuit te ontdekken. Naast het feit dat deze centrale spot perfect is, zijn wij ook fan van de prachtige vintage inrichting:

Charming Apartment – Close to Heart of Hamburg

Hoewel dit appartement qua inrichting niet per se heel hoog scoort op de ‘wow’ ladder, is het vooral de locatie die het hem doet. Heel erg centraal, lekker praktisch en ook lekker Duits:

Helle Maisonette-Wohning in St. Georg

Met dit appartement sluiten we af in de trendy wijk St. George, waar je eigenlijk heel het weekend niet uit hoeft. Alle Hamburgse hotspots vind je om de hoek, die je op een stralende dag vanuit je balkonnetje gewoon kunt zien.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram