AMSTERDAM Do Slider

7 x de leukste spa’s om bij te komen van de hitte

Spa zwembad

(Foto: Shutterstock)

Het is warm! En terwijl wij hier op kantoor zitten, kunnen we eigenlijk maar aan één ding denken: een heerlijk verwendagje in de spa. Wat is er lekkerder dan de hitte midden in de stad ontkomen – want laten we eerlijk zijn, op dat fijne terras in de zon tussen al die hoge gebouwen is het veel warmer – en jezelf te verwennen met massages, zwembaden en nog meer luxe? Daarom hebben wij voor jullie een rijtje met de 7 leukste spa’s gemaakt om even bij te komen van deze zomerse hitte.

Zoek jij liever wél de warmte op en wil je genieten van dit weer op een Amsterdams terras? Kijk dan even hier.

Spa Zuiver

Spa Zuiver is er een die we hoogstwaarschijnlijk allemaal wel kennen. Verlaat de drukte van de stad, om tot rust te komen in het Amsterdamse bos. Afkoelen doe je in hun 40 meter lange (buiten)zwembad. Ook hebben zij speciaal voor jou verschillende soorten spa arrangementen samengesteld, waardoor je ultiem kunt genieten.

Koenenkade 8 | website

Kijk jij al uit naar vanavond? Een avond lang genieten van het zomerse weer ☀️😎

Een bericht gedeeld door Spa Sport Hotel ZUIVER (@zuiveramsterdam) op

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Sauna Deco

Als je hier binnenkomt heb je niet meer het idee dat je je op de Amsterdamse grachten bevindt. Welkom in Parijs. Het interieur komt rechtstreeks uit Au Bon Marché, het warenhuis uit de jaren twintig voor de rich and famous. Kom erachter wat voor effecten een infraroodsauna op jouw lichaam heeft of wil je juist even afkoelen in de patio tuin? Het is allemaal mogelijk.

Herengracht 115 | website

Друзья мои, если будете в Амстердаме, must have к посещению банный комплекс в оригинальных интерьерах ART DECO от 1923 года. ⠀ Центрее не придумаешь. Время без ограничений за 23.50 €. Купальник запрещён 😎 И телефон, кстати тоже! Уже в конце я попросила сделать несколько снимков для публикации. ⠀ Идеальнее момента и места не найти! Понедельник. Дневное время. Людей не много. Насыщенный уикенд позади, нужна пауза для обнуления. ⠀ А ещё сегодня 2-е лунные сутки !!!!! Время для планирования нового лунного цикла.

Een bericht gedeeld door SVETLANA VIDER (@svetavider) op

Spa 1001

Van Parijs naar Marokko. Spa 1001 beschrijft zichzelf als dé privé spa van Amsterdam. Hier kun je vanaf twee personen de spa volledig afhuren. Dit betekent dat je 2,5 uur lang – of 5, als je er echt zin in hebt – geen rekening hoeft te houden met wie dan ook. Perfect voor een van je wekelijkse vriendinnendagen.

Meer en Vaart 4 | website

Akasha Spa

Zin om te spenden? Ook daar is aan gedacht. In het luxe Conservatorium hotel zit Akasha. Hier worden innovatieve, westerse methodes gefuseerd met eeuwenoude, oosterse tradities. Een leuk extraatje: deze spa beschikt over het enige watsubad in Amsterdam. Klinkt als muziek in de oren, toch?

Van Baerlestraat 27 | website

Guerlain Spa Waldorf Astoria

Gek, gekker, gekst. Schrik niet als je de prijzen ziet van de behandelingen. Dit is alleen weggelegd voor de mensen die écht willen genieten. Deze spa in het Waldorf Astoria is niet voor niets de World Luxury Spa Winner geworden in 2016 en is in 2017 hiervoor opnieuw genomineerd.

Herengracht 542-556 | website

So pretty

Een bericht dat is gedeeld door @ venturelux op

Nagomi Spa & Health (Okura Hotel)

Als wij denken aan het Okura, dan denken wij aan Ciel Bleu en Sazanka. De lekkerste plekken om te eten. Maar het Okura heeft nog zoveel meer te bieden. Hier bevindt zich onder andere Nagomi Spa & Health. Nagomi staat voor ‘kom tot rust’ in het Japans en dit is waar zij naar streven. Om in de Japanse sferen te blijven hebben zij verschillende behandelingen die hierop zijn geïnspireerd. Voorbeelden hiervan zijn de Hanakasumi lichaamsbehandeling en de shiatsu therapie.

Ferdinand Bolstraat 333 | website

Grand Hotel Amrâth Amsterdam Spa & Wellness

Nu we toch zo lekker in de hotel spa sferen zitten, kunnen we er net zo goed in blijven. Laten we eerlijk zijn, een hotelspa geeft je toch het extra luxe gevoel. Met maar liefst 27 behandelingen op het menu is dit een plekje waar je gerust een aantal uur kunt genieten.

Prins Hendrikkade 108 | website

No Comments

Leave a Reply

Instagram