Home Slider

Aankomend weekend mogen we eindelijk los bij Het Land van Ooit festival

17758423_1734477456843182_989605124933525155_o
Amsterdam en omstreken wordt elke zomer overspoelt met festivals, van hiphop in het Oosterpark tot house in ’t Twiske: er is voor ieder wat wils. Maar wat ons opvalt tijdens het festival hoppen in de zomer, is dat het altijd het leukst is bij ‘die ene gekke stage’. De plek waar eigenlijk geen budget voor was, maar waar een stel enthousiaste malloten jaren ’90 classics draaien en iedereen uit z’n plaat gaat in een fluoriserende legging. Hoe komt dat toch? Daar hebben we een prachtig woord voor en da’s: n-o-s-t-a-l-g-i-e! We kunnen dan ook écht niet wachten tot Het Land van Ooit Festival eindelijk losgaat aankomende weekend. Een stel heerlijke Amsterdammers lanceren namelijk het eerste Pretpark/Muziek festival van Nederland en als je de programmering ziet dan kan het niet anders dan dat het één groot ‘die ene gekke stage’-festival worden!

Dus, gooi alles van je af, weg met de stress & ga met ons mee terug naar de leukste periode uit je leven! HET festival waar jij weer ongegeneerd kind mag zijn voor 1 dag! Durf jij de Mega Blubber Power Race aan op de grootste stormbaan van Nederland, dansen in de grootste ballenbak van Amsterdam met Peter Jan Rens of schudden op de hits van Def Rhymz? Op 12 augustus word je meegenomen naar de leukste tijd van je leven, namelijk ‘Het Land van Ooit’. ’Allememaggies, wat zeg je me nou’, horen we je denken. Jazeker, het grote jeugdsentiment festival staat te gebeuren. Niet alleen al je jeugdhelden uit de jaren 80, 90 & 00’s komen langs.

De kaarten vliegen sneller de deur uit, dan jij straks over de Mega Blubber Power Race-baan dus wees er snel bij en haal nu je tickets hier en meld je gelijk even aan op de Facebookeventpagina.

PS Het originele Land van Ooit ziet er tegenwoordig behoorlijk creepy uit (kijk maar naar deze video), maar gelukkig wordt het festival in het prachtige Sportpark de Eendracht gehouden.

Instagram