Home Interior Slider

Achter deze ruige deuren schuilt een van de vetste huizen van Amsterdam

(Foto’s: Funda)

Door heel Amsterdam staan prachtige huizen (kijk maar hier) en het is daarom ook niet voor niets onze favoriete stad. Toch ga je ook altijd af op de buitenkant van een huis, want dat is natuurlijk het eerste wat je ziet. Maar zo nu en dan kom je nog weleens verrassingen tegen. Wij hebben weer een pareltje gevonden vandaag.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Als je dit huis vanaf de buitenkant ziet, dan voelt het nou niet bepaald uitnodigend. Waarschijnlijk lopen de meeste mensen er zo voorbij en wij eigenlijk ook. Tja, als de buitenkant niet leuk is, dan zal de binnenkant van zo’n huis ook wel niks zijn. Als je dit pand van de buitenkant ziet, zou je namelijk niet verwachten dat het met een waarde van 2,8 miljoen euro is gestegen.

Dit nederige stulpje is 10 jaar geleden gekocht door Emily Gray en Marius Haverkamp. Zij is een ontwerper van kinderkleding en hij is een aannemer. De twee kochten het pand voor een leuk bedrag, namelijk 550.000 euro. Nu is dit natuurlijk al een hoop geld, maar dit kan je verwachten in een stad zoals Amsterdam.

Samen hebben ze dit pand helemaal opgeknapt en het resultaat is meer dan geweldig. Buiten dat dit pand 371 vierkante meter is (want je zou maar te weinig ruimte hebben in je huis), is het voorzien van gloednieuwe keukenapparatuur en vintage details. Natuurlijk is dit niet iedereen zijn smaak, maar wij zijn in ieder geval heel verrast over het contrast van het huis. Heb je nou toevallig 3,3 miljoen euro op je bankrekening staan waar je niks mee doet, dan is dit je kans! Wat wij in ieder geval weten nu, is dat je niks of niemand moet beoordelen op zijn buitenkant 😉

Instagram