Amsterdam Hotspots Slider

Dit wordt onze route tijdens de marathon die ADE heet

© Het Rijk Alleen

Over een precies een week kun jij op dit moment met een kleine kater op werk zitten. Het Amsterdam Dance Event is dan in volle gang bezig en de stad loopt over (op een hele positieve manier) van de feestgangers. Maar heb jij ook instant last van fomo bij het zien van het enorme programma van ADE? Dan hebben wij wat tips voor je op rij gezet, voor de late beslisser, de twijfelkont en voor iedereen die net als wij wel van een overzicht houden. Van gratis tot weekender en van chill tot lekker beuken:

Woensdag 18 oktober: Amsterdam Air |We beginnen de woensdag rustig bij AIR Amsterdam, want daar staan onze vrienden van Kriss Kross Amsterdam. Da’s een hoop Amsterdam in één zin, maar we zijn nu ook eenmaal gek op deze stad. Spinnin’ Records verzorgd de avond en brengt naast de knappe boys van Kriss, ook bijvoorbeeld Mike Williams en Ummet Ozcan. Een rustig knallend begin van je ADE!

Facebookevenement

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Donderdag 19 oktober: Pleinvrees ADE x Hungry Music & Colourizon | Na op woensdag (redelijk) rustig aangedaan te hebben, zetten we op donderdag iets meer het gas open bij Pleinvrees. Melodieuzer gaat het bij deze ADE niet worden, want Pleinvrees heeft de Franse ‘masters of melody’ Hungry Music uitgenodigd! Daarnaast gaan we ook hiernaartoe, omdat iedereen weet dat bij Pleinvrees altijd het leukste publiek komt.

Facebookevenement

Vrijdag 20 oktober: Straf_Werk / Audio Obscura x Underworld | Een dubbel evenement op vrijdag? Zijn we gek geworden?! Niet helemaal, want Audio Obscura is gratis en is al om 23:00 afgelopen! Nadat het is afgelopen heb je wel Underworld zien optreden bij de fietstunnel van het Rijksmuseum en kun je daarna mooi door naar de eerste nacht van Straf_Werk. Daar willen we heen omdat het in de Kromhouthal is, ze een killer line-up hebben (o.a. William Djoko, Henrik Schwarz, Maya Jane Coles) en omdat we van de organisatie houden.

PS Je moet je wel eventjes inschrijven voor Audio Obscura, dat doe je via het Facebookevenement.

Facebookevenement Audio Obscura | Straf_Werk

(foto: Jochem Schuiling)

Zaterdag 21 oktober: Straf_Werk | We blijven even in onze liefde voor Straf_Werk zitten, want met de afvalrace die ADE heet mag je soms best voor wat zekerheid gaan. Daarom: ook de zaterdag in de Kromhouthal! het smaakmakende label Knee Deep in Sound van Hot Since 82 en als jij een beetje kennis van muziek hebt, dan weet je dat het muziekaal genieten wordt.

Facebookevenement

(foto: Jochem Schuiling)

Zondag 22 oktober: ADE Hangover | Het fijnste hebben we voor het laatst bewaard. Want wanneer jij op zondag wakker wordt en denkt ‘pff, ik ben blij dat ADE 2017 er weer op zit’, think again, want bij dit gratis festival op het NDSM-terrein zijn er alleen maar good vibes. Super bekende dj’s zijn door de organisatie (o.a. bekend van het Wildeburg festival) gestrikt en ze krijgen deze zondag carte blanche (zolang het maar ‘gezellig’ is). Een betere afsluiting is er niet!

Facebookevenement

Instagram