Entertainment Slider

ADE is coming for you: de leukste feesten op een rij


ADE staat weer voor de deur. Een evenement waar menig dance liefhebber flink uit z’n dak gaat. DJ’s en muziekliefhebbers van over de hele wereld komen naar onze hoofdstad om een aantal nachtjes door te halen. Een evenement waar wij als Amsterdammers trots op mogen zijn. Natuurlijk zijn er te veel festiviteiten om op te noemen en hebben vele al kaarten voor hun favoriet weten te bemachtigen. Voor een compleet overzicht kun je terecht op de officiële ADE website, maar voor diegene die nog geen plan heeft of gewoon niet kan kiezen hebben wij een beknopt lijstje samengesteld met onze favorieten.

Artikel gaat hieronder verder

 

 

GIANLUCA VACCHI maakt zijn debuut bij MAD FOX Club

Sowieso heeft MAD FOX Club tijdens ADE wat leuke feestjes met o.a Erick Morillo en Jean Clode Ades van Be Crazy! Ibiza, maar op zaterdag 21 oktober hebben zij een wel heel speciale gast weten te strikken. De enige echte Gianluca Vacchi (wie kent ‘m niet) zal namelijk zijn eigen event hosten bij MAD FOX club. Gianluca staat voornamelijk bekend om zijn facinerende en intrigerende dance moves. Via zijn social media bereikt hij zo’n 11,2 miljoen mensen die kunnen genieten van zijn uitbundige persoonlijkheid. Maar deze man, die als geen ander weet hoe hij een feest moet organiseren, zal tijdens ADE zijn debuut maken als DJ. En waar anders dan in de internationale MAD FOX Club? En Gianluca komt niet alleen. Hij belooft wat van zijn beroemde vriendjes mee te nemen. Een spectaculair event om naar uit te kijken! Tickets koop je hier.

MR PORTER takes you higher

Geen harde dance beats bij MR PORTER maar wel elegante resident DJ’s die goed samengaan met een heerlijke brunch of diner met bijzondere cocktails. Maak kennis met Mia More, Monte La Rue en DJ MissBrown. Dit fine-dining roof top restaurant kijkt uit over het centrum van Amsterdam en is een ideaal toevluchtsoord voor diegene die de drukte even wilt ontlopen. Strijk neer en geniet. Op zondag 22 oktober organiseren zij een festive brunch waar de champagne rijkelijk zal vloeien. DJ’s, entertainment en extravagante hapjes maken deze middag compleet. Wel even reserveren via [email protected] Stay Classy!

Monumentaal uit je dak bij Hotel Arena

Al 25 jaar lang is Hotel Arena een instituut in het cultuur en gastvrijheid landschap van Amsterdam. Tijdens een van de grootste conferenties voor elektronische muziek ter wereld mag deze prachtlocatie dan ook niet ontbreken. Tijdens ADE zal de iconische kapel van Hotel Arena decor zijn voor drie waanzinnige feesten, met sets van o.a. Mr. Belt & Wezol, Fedde Le Grand en niemand minder dan Lost Frequencies.

Breng een nachtje door in De Bajes

Tijdens Amsterdam Dance Event gaat bij De Bajes 5 nachten lang het dak eraf! De combinatie van de indrukwekkende street art van o.a. D-face, London Police & Ben Eine én een killer line-up laten het Rembrandtplein op z’n grondvesten schudden. Of je nu kiest voor de Boogie Angst & Wilde Agency, 5 Years Mother Recordings, PIV X Bajes, FACT x air London of China Guanxi, je boekt je tickets op yourticketprovider.nl. We zien je in De Bajes!

THE BUTCHER never sleeps

Goede muziek, lekkere dansmoves en dat in combinatie met haute-fastfood (lees: de beste burgers in town); THE BUTCHER Social Club is zeker een plek waar je langs moet gaan. Voor ADE hebben ze verschillende DJ’s uitgenodigd om samen met hen Amsterdam Noord op z’n kop te zetten. Zo worden de sexy deep & tech-house beats van Be Crazy! Ibiza speciaal naar Amsterdam gehaald (lekker zwoel), keert Yong Gunz eindelijk weer terug na een lange wereldreis en is er een exclusieve attendence van de Masters At Work ‘KENLOU’ die 4 uur lang rauwe, New York underground beats zal draaien. Op woensdag 18 oktober trappen zij af met een wel heel bijzondere gast. Helaas mogen wij zijn naam nog niet bekend maken. Hou daarom zeker even de Facebookpagina in de gaten! Ook voor de ticketverkoop.
Even zin in iets anders? Dan zijn er altijd nog de flipperkasten, voetbal-, pool- en pingpongtafels. Alles gaat door. 24. uur. lang. Want THE BUTCHER slaapt nooit.

Spoel je KTR weg bij SNCKBR

Te hard gefeest en alweer een hangover van die toffe ADE party? SNCKBR is here to help! De FRKNG HLTHY gerechten en smoothies zitten boordevol vitamientjes en geven je een giga energie boost die ervoor zorgt dat jij nog een nachtje door kan. Geen last meer van die ADE KTR na een bezoekje aan SNCKBR met al je (to)maten.

Late night dinners

Los van alle dance events, is het ook goed om te weten dat sommige restaurants tot later open zijn, zoals bijvoorbeeld THE DUCHESS, MR PORTER, IZAKAYA (foto) en MOMO. Van woensdag t/m zondag hebben zij een late night kitchen tot 23:30uur. Een goed begin is het halve werk!

    Instagram