Home Interior

Extreem dure studentenzolder op de Albert Cuyp leidt tot veel hilariteit online

(Foto’s: Funda)

Dit weekend was het weer zover: een nogal duur (en vooral klein) Amsterdams koophuis werd binnen no time verkocht. Da’s op zich anno 2017 niet echt wereldnieuws, maar het zoldertje werd wel op hilarische wijze omschreven op Funda. Zo zou de studio (want dat is het) ‘ideaal voor starters, young professionals en studenten’ van 23 vierkante meter je het gevoel geven ‘om als een God in Frankrijk’ te wonen. Daarnaast wordt er geadverteerd dat je ‘prachtig uitzicht op water’ hebt, maar dit moet misschien over de gootsteen gaan. Op de kaart is namelijk goed te zien dat je wel een heel lange nek moet hebben, wil je water kunnen zien. Dit levert ook veel hilarische reacties online op:

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Stadszender AT5 is bij de buurman van het net verkochte appartement gaan kijken, waardoor je dus een goed beeld hebt van extreem kleine woning die via Funda is verkocht.

De ‘zolder’ is uiteindelijk dit weekend naar verluid voor 200.000 euro verkocht, wat op zich best veel is voor 23 vierkante meter. AT5 heeft met de makelaar gesproken, die over de prijs het volgende zei: “Of er inderdaad 2 ton voor het appartement is betaald, mag ik makelaar pas zeggen als de koop definitief rond is. De kans is groot dat de verkoopprijs zelfs hoger ligt. De makelaar laat weten dat meerdere partijen een bod hebben uitgebracht.” (Bron: AT5)

Meer informatie | Funda

    Instagram