Food & Health Slider

Alcohol nuttigen en popcorn eten tegelijkertijd? Met deze snack kan het

De populaire nieuwe roze popcorn van de Hema gaat er volwassen concurrentie bij krijgen, want het Engelse popcorn merk ‘Joe & Seph’s’ heeft nieuwe popcorn smaken uitgebracht en het zijn smaken uit onze dromen. Het zijn namelijk cocktails. Ja, ja mensen: echte cocktail smaken in een snack. Dubbel geluk dus!

Artikel gaat hieronder verder

 

 

De smaken die het merk heeft uitgebracht zijn: Gin & Tonic, Mojito, Cosmopolitan, Margarita en Caramel Macchiato & Whiskey. Je kunt zelfs een beetje aangeschoten worden van de popcorn, want deze heerlijke snack bevat 5% alcohol. Prima idee om zo nu en dan je cocktail in te ruilen voor popcorn dus.

Het merk heeft al meerdere aparte smaken popcorn uitgebracht door de jaren heen, zoals: Geitenkaas en zwarte peper, Blauwe kaas met walnoot en selderij (brrr), Olijfolie met truffelolie en Truffel zout en sinaasappel chocolade popcorn. Het bedrijf heeft nog veel meer soorten smaken en verkoopt ook karamel sauzen. De nieuwste smaak die ze hebben is: prosecco karamel saus. Zij zijn het eerste bedrijf wat met deze saus op de markt komt:

Baal je nu helemaal, omdat je dit nog nergens in Nederland voorbij hebt zien komen? Wees dan niet getreurd, want je kunt de popcorn gewoon online bestellen via hun webshop. Voor omgerekend €4,50 krijg je een zakje met 70 gram popcorn en voor €5,55 krijg je 110 gram.

Nu we dit goede nieuws hebben verteld, kan je natuurlijk niet wachten om popcorn te bestellen. En dat kan hier op hun website.

Instagram