Food & Health Slider

Amsterdam-Oost krijgt een spannend nieuw wijncafé

Alex + Pinard

(Foto: Alex + Pinard)

Wij beginnen in Amsterdam-West zo langzamerhand een tikkeltje jaloers te worden op het oosten van de stad. De één na de andere hotspot duikt op in Amsterdam-Oost, waarbij onze buurt soms een beetje achterblijft. Zo opende er onlangs een nieuwe fondue zaak op de Javastraat en lezen we net dat er een nieuwe wijnbar (Alex + Pinard) komt op de Dapperstraat. Jij voelt het een-tweetje natuurlijk al keihard aankomen, want als jij lekker je stokbrood in de smeltende kaas hebt gedoopt, kun je straks mooi doorgaan voor een glas wijn of twee in de wijnbar Alex + Pinard om de hoek.

Het is pas crisis als de wijn op is. #AlexenPinard

Een bericht gedeeld door Alex + Pinard (@alexenpinard) op

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Van wijnwinkel naar wijnbar Alex + Pinard

BySam weet te melden dat Sanne Burggraaf momenteel de eigenaresse is van wijnwinkel Rebel Wines (Egelantiersstraat). Sanne vindt het echter tijd voor uitbreiding en daarom komt er nu dus ook een café met de wijnen die onder andere ook bij Rebel Wines worden verkocht. Alex + Pinard komt in de Dapperstraat op de plek waar voorheen het café zat van de spierbundel en zanger Douwe Bob.

BySam over de nieuwe wijnbar: “Het nieuwe wijncafé op de Dapperstraat is zowel een restaurant en wijnbar. Onderuit zakken om lekker wijntjes te nippen? Check! Maar ook als je wijn wilt drinken en iets lekkers wilt happen zit je bij deze wijnbar in Amsterdam Oost ook goed.” Lees meer over het menu van deze te gekke nieuwe plek op de website van BySam.

Half november moet Alex + Pinard opengaan.

Alex + Pinard
Dapperstraat 10

Op zoek naar meer leuke hotspots in Oost?

  • Nest biedt een van de tofste dakterrassen van de stad
  • Café Weesper neemt de borrelkaart (gelukkig) erg serieus
  • Bij café Mojo krijg je dat echte bruine kroeg gevoel, maar dan anno 2017

Instagram