Home Slider

ALIX The Label lanceert limited collectie tijdens het festival der festivals: Coachella

Tijden het meest modieuze festival der festivals – Coachella dus – en de kick-off van het internationale festivalseizoen, heeft het Nederlandse modemerk ALIX The Label een bijzondere limited collectie gelanceerd: Festival Chapter.

Festival Chapter

De in beperkte oplage geproduceerde ALIX the label festivalcollectie bestaat uit elf items waaronder een flowy rok en top met sequins, de ultieme sexy kanten jurk en een – uiteraard – must have rock T-shirt. Want, zoals liefhebbers van het merk inmiddels gewend zijn, kenmerken de collecties van ALIX the label zich door een aantal ‘young, wild and free’ kledingstukken, altijd met een duidelijke touch off Rock-‘n-Roll. Voor de lancering van deze capsulecollectie reist het label af naar de plek waarop de Festival Chapter geinspireerd is: Coachella. Dat doet het merk niet alleen: influencers zoals Anna Nooshin, Maan, Claartje Rose, Stephsa, Vivian Hoorn en Danie Bles reizen met ALIX The label mee naar Californië om zo de collectie in haar natuurlijke habitat voor het eerst te kunnen tonen aan de rest van de wereld.

 

 

SHOP ONZE INSTAGRAM

Klik om jouw favoriete look te shoppen

 

ALIX the POP-UP – 21 april 2018

Meteen na de internationale presentatie is de collecie digitaal verkrijgbaar via alixthelabel.com en bij een aantal geselecteerde winkels. Daarnaast is de limited festivalcollectie één dag verkrijgbaar in de ALIX’ pop up store op 21 april 2018 in de Negen Straatjes in Amsterdam.

Coachella 2019

Om alle fans van het merk de ultieme Festival Chapter-beleving mee te kunnen geven, worden er tijdens de pop-up verschillende prijzen weggegeven, waaronder een hoofdprijs van twee kaarten voor Coachella 2019. Iedereen die een festivalitem aanschaft, mag aan de bingomolen draaien en maakt kans op een Festival Chapter-pakket, shoptegoed of de ultieme hoofdprijs: twee tickets voor Coachella 2019.

ALIX the POP-UP 21 april 2018
Runstraat 25, Amsterdam
Openingstijden : 10:00 – 17:00

No Comments

Leave a Reply

Instagram