Cars & Bikes Slider

Als je één autoblog moet volgen, laat het dan die van deze twee hilarische broertjes zijn


Wij zijn ontzettend fan van auto’s en schrijven er hier op het blog dan ook graag over. Soms nemen we een gloednieuwe auto mee voor een weekendje weg of we testen er eentje in een of andere Europese hoofdstad. Soms ontmoet je tijdens dit soort tripjes dan ook leuke mensen, die met nog véél meer passie over auto’s kunnen schrijven. Want laten we eerlijk zijn, we worden helemaal wild van prachtige auto’s, maar als je ons naar de technische specificaties vraagt, zijn we plots even naar het toilet. De twee broertjes die achter het fantastische online automagazine Love At First Drive zitten weten meer van auto’s dan Jos en Max Verstappen samen.

Artikel gaat hieronder verder

Die technische kennis is lachen, maar dat is niet waarom wij fan van ze zijn. Want wat wij zo leuk vinden van LAFD, is dat het allemaal met veel humor wordt gebracht, want dat spat ervan af bij iedere auto die ze recenseren. Wij zijn namelijk al lang geleden gestopt met het lezen van die hardcore automagazines, omdat het wel erg droog wordt op een gegeven moment. Daar hebben de broertjes van LAFD gelukkig geen last van, zo is hun recensie van de Jeep Cherokee één groot feest (zie video hieronder).

Volg de jongens via Facebook, hun eigen website of check de erg mooie Instagramfeed van LAFD die eigenlijk verplichte kost is voor elke autoliefhebber.

Instagram