Home

Amsterdammers komen morgenavond massaal naar de ambtswoning van burgemeester Eberhard van der Laan

(Foto: Facebookevent)

Gisteren 18 september was eigenlijk een hele doorsnee maandag. De gehele dag verliep redelijk gezapig en het leek er heel even op dat er niets bijzonders zou gebeuren. Tot een uurtje of 17:00. Toen maakte de burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan bekend dat hij ermee gaat stoppen, omdat hij ernstig ziek is (longkanker). Hij deed dit in een prachtige brief, waar wij vooral bij de afsluiting (‘vaarwel’) even moesten slikken:

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Wat een held is het ook en wat goed dat hij er toch mee stopt, om nog even fijn alle tijd met zijn gezin door te brengen. Nu zijn de dozen tissues in Amsterdam niet meer aan te slepen momenteel, maar Eberhard moet niet denken dat hij nu van ons af is. Daarom is er het Facebookevent ‘Applaus voor Eber <3’ opgericht, waarin wordt opgeroepen om morgen met zijn allen tussen 20:00 – 21:00 voor Eberhard’s ambtswoning te verzameling voor een groot applaus. Da’s toch prachtig?

Woensdag 20 september 20:00

Bijna duizend belangstellenden zeggen zeker te zijn van hun aanwezigheid en nog eens duizenden anderen zijn mogelijk geïnteresseerd. Dus ben jij er ook bij op woensdag 20 september om 20.00 ’s avonds voor de ambtswoning om de burgemeester te bedanken met een groot applaus?

Instagram