Hotspots World

Amsterdamse burgerbar The Butcher geopend op Ibiza

(Foto: Itaka)

Ibiza begint zo langzamerhand op een prachtige Amsterdam-light te lijken (maar dan met veel beter weer). Zo opende er laatst al een Sir-hotel, spenderen de leukste mensen uit de stad er hun vakantie en lezen we net dat The Butcher ook op het Spaanse eiland een vestiging heeft geopend. De burgerbar opende vandaag namelijk zijn nieuwste locatie, The Butcher Ibiza. Sinds 2012 is deze zaak door zijn haute fastfood, relaxte stijl en de professionele service dé plek voor een relaxte avond uit. Of een day after. En zo veel meer dan een burgerbar.

Artikel gaat hieronder verder

Het menu van haute fastfood brengt ook onder zonnige omstandigheden weer alle Butcher-klassiekers: de royale ‘THE BUTCHER’ Angus beef burger, de beroemde ‘The Ugly’, de ‘Silence of the Lambs’, ‘THE BUTCHER’s Wife Favourite’ kipburger, ‘The Codfather’ fish & chips en de ‘The Veggie Delight’. Wie naast hongerig ook dorstig is, probeert THE BUTCHER’s huisgemaakte milkshakes en verschillende speciaalbieren.

The Butcher Ibiza design
De prijswinnende architecten van BARANOWITZ + KRONENBERG lieten zich voor The Butcher Ibiza inspireren door het maritieme leven van de Balearen. De kenmerkende stijl van The Butcher, met onder andere Delfts blauw tegelwerk, komt samen met zeemannentatoeages, zeilen, masten en navigatiekaarten. Het vormt samen het decor van ’s werelds ‘heetste’ Butcher.

The Butcher Ibiza
Passeig Joan Carles I, 1
07800 | Ibiza
www.the-butcher.com

    Instagram