Editors Choice Food & Health

Amsterdamse trots Jajem komt met limited editie jenever

2
Vergeet de uitgemolken gin-tonics, die shit is voorbij. Die combi was misschien even leuk voor een zomer of drie, maar het go-to drankje voor het weekend dat nooit meer weggaat is de good ol’ jenever. Het is niet langer meer het drankje dat alleen wordt gedronken door je opa van 88, maar het is nu ook steeds vaker in toffe cafeetjes te vinden en elke youngster in de stad begint het te drinken. Hoe dat komt? Door Jajem natuurlijk!

3

Het is alweer een jaar geleden sinds de geboorte van Amsterdams jonge jenevermerk Jajem. De knappe koppen achter het vernieuwende kopstootje, Sunny, Maarten en Jamie, konden dit jubileum uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan en pakken het groots aan.

1

Eind 2015 legden de mannen van Jajem hun eerste batch Jenever op vat om 12 maanden te laten rijpen. Een turbulent jaar verstreek waarin Jajem opeens overal in Amsterdam verscheen. Na flink wat borrels in het succesvolle pop-up concept op de Zeedijk opende de Kopstootbar sinds augustus definitief zijn deuren aan het Leidseplein. Om dit fantastische jaar te vieren brengt het drietal daarom nu 300 Limited Edition flessen uit van 1 jaar gerijpte Jajem. Dezelfde uitmuntende smaak, maar met een extra jaar karakter!

The Limited Edition is de aankomende periode verkrijgbaar bij de Kopstootbar (Marnixstraat 429, Amsterdam) voor €24,95 zolang de voorraad strekt.

  • Op z'n Amsterdams dineren kan nu in de Kopstootbar op het Leidseplein - Colourful Rebel | The young & restless
    4 April 2017 at 16:21

    […] nog maar je kop eraf feesten onder genot van een drankje en een boel mooie mensen (en natuurlijk die heerlijke Amsterdamse jenever), maar nu gaan de heren er ook eten bij serveren. Geen moeilijk gedoe met liflafjes en schuim van […]

  • Instagram