Food & Health

Arjen Lubach maakt dieetmeisjes helemaal kapot op de televisie

schermafbeelding-2016-09-27-om-10-57-46
Man man man, wat hebben wij genoten van de laatste uitzending van Zondag met Lubach zeg, niet te doen. De superscherpe presentator Arjen neemt in deze aflevering namelijk de trend onder handen van wildgroei aan bizarre diëten. Neem bijvoorbeeld de twee vrolijke meiden achter The Green Happiness, zij maken iedere dag ruim 200.000 volgers wijs dat je beter geen ei kunt eten, omdat dit de ongesteldheid is van de kip. Verder raden ze je aan om iedere ochtend twintig minuten met kokosolie te gorgelen en vinden ze de wetenschap ‘ook maar een mening’. Je leest het al, dit is genoeg munitie voor Arjen om ze even helemaal af te maken. Dus word jij ook zo gek van al die quinoa-glutenvrije-gorgel-types? Dan ga je dit prachtig vinden.

Artikel loopt hieronder verder

1 Comment

 • Reply
  Sander
  29 september 2016 at 11:40

  Dit is werkelijk onbetaalbare televisie. Het is niet allemaal helemaal kloppend wat hij zegt. Maar de intentie is zeker goed. Ikzelf ben student Food & Business en wordt dus ook echt zo moe van meisjes die denken dat ze voedingsdeskundigen zijn na 1 cursusos een instagram account. Wat zijn wij dan wel niet? Laat staan de studenten Voeding en Diëtetiek?
  Tja.. Menstruatie van een kip (dan denk je: dommer kan niet) en wetenschap een mening (krijg je dit). Werkelijk tranen met tuiten. Net als het detox verhaal. Ik las ergens een review over dat een hoogleraar voeding ‚slechts een verlengde van de voedingsindustrie is’.. Nee die man weet daar natuurlijk niets vanaf en heeft geen jarenlange onderzoeken lopen en zo.

  Jongens, dit is een aanrader!

 • Leave a Reply

  Instagram