amsterdam Eat Slider

Artikel tip | chefkoks geven hun bizarre tips om deze bloedhitte te trotseren

Een goed artikel met pakkende quotes ‘verkopen’ werkt altijd het best, maar het artikel van Munchies (Vice) laat zichzelf eigenlijk schrijven. Zij hebben aan drie Amsterdamse chefkoks gevraagd hoe zij in hemelsnaam met deze tropische temperaturen omgaan. Want als jij loopt te puffen op het terras, moet je maar even bedenken hoe dit boven een zesbrander voelt.

Het artikel begint al met een aantal hele fijne quotes van chef Julius Schenk, die verantwoordelijk is voor dat heerlijke vlees bij Cannibale Royale:

“In onze keuken staat er standaard een pot Snake Brand Prickly Heat Cooling Powder. Dat is om de alombekende chef’s ass te voorkomen. Het is een fris mentholpoeder dat we rijkelijk tussen onze billen strooien om warmte-uitslag te voorkomen.”.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

 

Ha, mentholpoeder in je bilnaad. Wie had dat gedacht! Ook James Parrott (Coco’s Outback) heeft een aantal prachtige tips, want wie had ooit gedacht dat je hoofd in de koelkast geen goed idee was?

“Als je te veel zweet is het niet slim om je hoofd in een koelkast te stoppen. Ik ging vroeger weleens in de grote koelruimte staan maar door zo’n extreme temperatuurwisseling ga je je helemaal niet lekker voelen.”

Lees de rest van het artikel en de fantastische tips bij Munchies zelf en stay cool!

PS Heeft dit allemaal voor geen meter geholpen en zweet jij nog steeds peentjes? Dan moet je even in deze lijst duiken, daar vind je allemaal to do’s in Amsterdam, waar de zon niet bij kan.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram