Entertainment

Artikel Tip | Een prachtige ode aan iedereen z’n favoriete eindbestemming: feestcafé Bubbels

Café Bubbels

(Foto’s: Café Bubbels)

Een haast poëtisch artikel over feestcafé Bubbels is niet iets wat je heel snel verwacht, maar toch heeft Alisja Winkel dit voor het Parool geschreven. Poëtisch? Ja, want met quotes als deze heb je ons hart al heel snel gewonnen:

“Bubbels is net als de McDonald’s; niemand vindt het lekker maar toch zit het altijd vol.”

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Zo voelt het ook altijd precies wanneer wij in de Bubbels eindigen (je begint er nooit): eigenlijk willen we niet, maar wat beleven we er toch altijd weer topavonden. De zaak bestaat dit 15 jaar en om dit te vieren is het elke maandag van 5 maart tot 23 april groot feest in de Bubbels. Want maar één keer een feestje geven als iedereens favoriete ‘afvoerputje van de stad’ kun je natuurlijk niet maken, dan blijven er een hoop mensen in de kou staan.

Café Bubbels

Het prachtige artikel van Winkel staat vol mooie quotes, onder andere van een van de managers, Jordi Vijfhuizen:

“Dat aanzoek verliep een stuk soepeler dan dat van een kerel die spontaan de microfoon vroeg en met dubbele tong voor z’n vriendin op de knie ging. Zij was woest, ze kon niet geloven dat ie dat in Bubbels deed.”

Lees het hele artikel hier bij het Parool en we zien jullie allemaal ergens tussen 5 maart tot 23 april! (Bron: Het Parool)

 

Café Bubbels
Lange Leidsedwarsstraat 90-92

 

1 Comment

  • Reply
    Herberto
    5 maart 2018 at 13:40

    LOBI voor de Bubbels en dit artikel is spot-on

Leave a Reply

Instagram