Home

Artikel tip: Artis krijgt jongste directeur in geschiedenis

(© Carly Wollaert / http://www.carlywollaert.com/)

Voor het vinden van mooie dingen voor op ons blog, zitten wij bovengemiddeld lang op het internet te struinen. Dan kom je ook weleens toffe interviews tegen, die wij zelf dan even als tabblad openlaten staan in onze Chrome-browser om deze heerlijk thuis op het bankie gaan lezen. Maar deze inspirerende artikelen willen wij ook graag met jullie delen, vandaar deze nieuwe rubriek. Laat je niet afschrikken door termen als ‘long read’, want we gaan je hier niet vervelen met de voorzitter van de postzegelclub en zijn interview in de lokale krant. We trappen deze week af met een geweldig interview in het Parool met de nieuwe directeur van Artis, waar je bij de eerste regel in het artikel al gegrepen wordt:

‘Hé, je kent me niet, maar ik ga je opvolgen,’ mailde Rembrandt Sutorius (35) drie jaar geleden naar Artisdirecteur Haig Balian. Deze week was het zover.”

Nu denk jij misschien dat dit overdreven is, maar dit is echt hoe Rembrandt in het leven staat. De jongste directeur ooit in de 179-jarige geschiedenis van het park weet wat hij wil en gaat daar dan voor de volle 100 % voor. Een heerlijk feel good stuk vol motivatie en inspiratie, dat je hier op het Parool in z’n geheel gratis leest.

 

    Instagram