AMSTERDAM Do Slider

Audio Obscura’s after hours keren terug in de loft van de A’DAM Toren tijdens ADE

Audio Obscura

Foto’s: Facebook Audio Obscura

De Loft op de 16e verdieping van de A’DAM Toren in Amsterdam en Audio Obscura zijn sinds de eerste editie een gouden combinatie. Dit jaar keren de after hours van Audio Obscura drievoudig terug naar hun vertrouwde locatie op 19, 20 en 21 oktober met onder anderen Job Jobse, Solomun, Adriatique en DJ Tennis.

Artikel gaat hieronder verder

Aan Adriatique de taak om het weekend in te luiden, het Zwitserse duo treedt op de ochtend van zaterdag zeven uur onafgebroken op, van 5 uur ’s nachts tot 12 uur ’s middags. Eerder dit jaar trad Adriatique nog voor Audio Obscura op in het Centraal Station van Amsterdam. Tweede aan bod is een artiest van Hollandse bodem en Audio Obscura veteraan, Job Jobse. Jobse zal back to back draaien met DJ Tennis en ook zij draaien onafgebroken vanaf dat de deuren om 7 uur ’s ochtends openen tot ze om 2 uur ’s middags weer sluiten. Solomun sluit de week af voor Audio Obscura, de Bosnische DJ staat bekend om zijn sets die tot in de vroege uren door gaan en zal hier dan ook zeker niet teleurstellen.

Audio Obscura

Audio Obscura staat inmiddels bekend om hun legendarische after hours in de Loft in de A’DAM Toren en kon zo ook dit jaar niet achter blijven. Wanneer de clubs hun deuren sluiten en het gros van de mensen naar huis toe gaan moet het feest in de Loft nog op gang komen. Underground artiesten van het hoogste kaliber in een intieme setting met panoramisch uitzicht over de stad, meer lijkt er niet te wensen.

Tickets voor de after hours gaan volgende week dinsdag, 25 september, in de verkoop via de officiële Audio Obscura kanalen.

Audio Obscura

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram