Home Interior

Award winnend huis in Brooklyn is geheel gebouwd van zeecontainers

(Foto’s: LOT-EK)

Op deze overvolle planeet ligt het bouwmateriaal voor slimme architecten eigenlijk voor het oprapen, ze moeten alleen even goed kijken. Het New Yorkse architectenbureau LOT-EK heeft kennelijk een stel goede ogen, want zij hebben zojuist een huis gebouwd van alleen maar zeecontainers. Niet ergens weggestopt in Lutjebroek, nee het huis staat in de heetste wijk van New York: Brooklyn. ‘The Carrol House’ staat op een hoek in Williamsburg (noord Brooklyn), wat ook wel bekend staat als het mekka van de hipster.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

De eerste vloer heeft LOT-EK speciaal gereserveerd voor de kinderen van het gezin. Zo vind je er de kinderkamers en is er een aparte speelkamer gerealiseerd. De bovenste verdiepingen zijn voor de volwassenen, met een grote slaapkamer en een gigantische inloopkast. Wij vinden het tof om te zien dat oude materialen op deze manier herbruikt worden, want er is als je een beetje goed zoekt meer dan genoeg voorhanden.

Binnenkort naar New York en nog op zoek naar een slaapplek? We hebben de tofste Airbnb’s van de Big Apple (inclusief Brooklyn) hier op rij gezet.

Meer informatie | website LOT-EK

    Instagram