amsterdam AMSTERDAM Do Eat Slider

Bacchus Wijnfestival viert lustrum met twee festivalweekends

Amsterdam begint zo langzamerhand een echte culinaire metropool te worden. Zo vind je er tig sterrenrestaurants, is de gemiddelde daghap ook op hoog niveau en zijn er ongeveer evenveel foodfestivals, als muziekfestivals. Natuurlijk hebben we net weer een lang weekend Rollende Keukens achter de rug, maar waar wij eigenlijk veel meer naar uitkijken is het Bacchus Wijnfestival! Hier hoef je van te voren niet de line-up te checken, want het is wijn, wijn en nog eens wijn wat de klok slaat. Hoeveel wijn vraag jij je af? 57.832 flessen wit, 48.942 flessen rood, 14.577 flessen rosé en bubbels en 60.000 bezoekers bewijzen dat Bacchus Wijnfestival sinds de eerste editie in 2014 een iconische status heeft opgebouwd. Het lustrum wordt dan ook specialer dan ooit. Bacchus Wijnfestival keert in juni twee opeenvolgende weekenden terug in het Amsterdamse Bos om het lustrum te vieren.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Ok, ok toegeven er is ook meer dan wijn alleen te vinden op dit festival, want iedereen weet dat je niet op lege maag heel de dag Chardoneetjes kunt drinken. Bacchus Wijnfestival tovert het Amsterdamse Bos daarom om tot het ultieme zomerfeest met wijn, eten en uiteraard muziek. Dit jaar wordt het lustrum gevierd tijdens twee bruisende weekends. Op 8, 9 en 10 juni en 15, 16 en 17 juni vindt de vijfde editie van het evenement plaats. Genieten blijft het credo, bezoekers krijgen bij de entree direct een wijnglas en kunnen zich een hele dag lang laven aan fantastische wijnen, fijne muziek en overheerlijke spijzen.

Kaarten à €15,- zijn online en bij deelnemende wijnwinkels verkrijgbaar. Ook zijn er diverse arrangementen verkrijgbaar. Een ‘Dik Voor Mekaar’ kaart geeft voor €50,- één dag entree, bij binnenkomst een glas gevuld met Crémant de Limoux en 10 munten voor eten en drinken. ‘Vier Dikke Vrienden’-kaarten geven voor €200,- vier personen entree, 40 munten en een fles Domaine Paul Pas Crémant de Limoux. Alle prijzen zijn exclusief servicekosten.

Meer informatie is te vinden op:
Bacchuswijnfestival.nl | Facebook | Twitter | Instagram

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram