Fashion Slider

Back to ’85 | Terug naar je roots in de stijl van de vintage college look

Go back to your roots! Het is altijd belangrijk om vooruitstrevend te zijn en naar de toekomst te kijken, maar vaak is het ook net zo belangrijk om een stap terug te doen in de tijd. In onze nieuwe lente/zomer collectie blikken we terug op de iconische tijd van ’85. Niet alleen is dit het geboortejaar van de oprichters van Colourful Rebel, ook was dit een bloeitijd in de mode- en filmwereld. Wij hebben in Kaapstad een #throwback moment gehad naar de vintage college look met veel grijstinten en kleurrijke strepen.

On top of the rocks in het zonnige Kaapstad kijken wij terug naar het verleden en houden we onze blik helder naar de toekomst. En uit het niets vinden wij daar de ultieme koffie hotspots. Midden op het strand, met een waanzinnige uitzicht, moet dit wel het mooiste koffie uitzicht zijn dat wij ooit gezien hebben. Zo zie je maar weer, de mooiste dingen in het leven komen vaak ongepland voorbij waaien.

Voor iedereen betekent het jaar ’85 iets anders. Misschien doet het je denken aan de rebelse tieners uit de film ‘The Breakfast Club’ of hit singles van Madonna. Wat wij graag willen uitdrukken in deze collectie is het aspect van plezier dat gevierd werd in deze tijd en dan vooral als het aankomt op fashion. The best is yet to come!

PS. Je shopt alle items in onze online webshop!

“We’re all pretty bizarre. Some of us are just better at hiding it, that’s all.”— The Breakfast Club (1985)

 

No Comments

Leave a Reply

Instagram