Design Slider

Bang & Olufsen kondigt E8 Special Edition aan

Beoplay E8 Special Edition

Bang & Olufsen slaagt er weer in een fantastisch product op de markt neer te zetten. Het bedrijf heeft zijn vierde product uit de Special Edition-collectie gepubliceerd: de Beoplay E8 Racing Green, ontworpen om het emotionele, de passie en de bekende groene kleur vast te leggen.

Met deze diepe, rijke, groene tint is Beoplay E8 Racing Green geïnspireerd op een van de meest iconische kleuren in de racewereld, British Racing Green. Het straalt eenvoud, stijl en vrijheid uit door een echte draadloze ervaring en een ontwerp in premium materialen te combineren.

Artikel gaat hieronder verder

Net zoals de auto-industrie van oudsher de voorhoede van innovatie is, levert de Beoplay E8 Racing een groene, toonaangevende geluidservaring in beweging. De oortelefoons combineren Digital Sound Processing-mogelijkheden met superieure Bang & Olufsen Signature Sound voor een rijk, krachtig en nauwkeurig geluidsveld dat uw oren meer zal laten verlangen. Beoplay E8 Racing is ergonomisch ontworpen om comfortabel in uw oren te passen en is een eersteklas leren tas voor onderweg onderweg, met maximaal 12 uur speeltijd.

Prijs

Beoplay E8 Racing Green maakt deel uit van de Special Edition Collection, een bredere verzameling Beoplay E8-kleurvarianten, elk met zijn eigen unieke kleurenconcept, en alleen verkrijgbaar in zeer beperkte hoeveelheden. Deze is beschikbaar op www.beoplay.com/e8specialedition, in geselecteerde Bang & Olufsen-winkels, evenals bij geselecteerde retailers, vanaf 8 augustus 2018. De oortelefoon wordt geleverd met een lederen opbergtas voor premium leer, vijf oordopjes en een oplaadkabel. Beoplay E8 Racing Green verkoopt voor €299.

No Comments

Leave a Reply

Instagram