Food & Health

De heerlijke nieuwe Ben & Jerry’s smaak heeft een speciale boodschap

(Foto: Ben & Jerry’s)

Wat is het toch heerlijk als je ’s avonds na een lange dag op de bank ligt te chillen. Netflix aan, dekentje erbij en een grote bak Ben & Jerry’s. Dat is pas ontspannen. Natuurlijk heeft het ijs-merk al veel lekkere smaken waar we inmiddels al een hele tijd van kunnen genieten, maar nu hebben ze weer een smaak toegevoegd: Home Sweet Honeycomb.

Naast dat dit ijs allemaal heerlijke ingrediënten bevat zoals: roomijs, honing-karamelsaus en krokante stukjes karamel omhuld met melkchocolade (jeetje wat heerlijk), is de reden dat ze dit ijs hebben gemaakt ook heel bijzonder. Het ijs heeft namelijk een belangrijke boodschap. Ze vragen aandacht voor een selecte groep mensen die gedwongen zijn om hun huis te ontvluchten door oorlog en geweld, maar nog steeds onveilig zijn. Op de verpakking staat dan ook ‘Refugees Welcome’.

Artikel gaat hieronder verder

 

 

En naast dat heeft het bedrijf nog een andere reden, waardoor dit ijs extra bijzonder is. De honing die in het ijs is verwerkt komt van hun nieuwe leverancier in Duitsland: nearBees. Via dit bedrijf helpen ze niet alleen bijenhouders om hun honing tegen een eerlijke prijs te verkopen, maar ook nog om de bijenpopulatie in stand te houden. Want geen bijen, betekent geen honing. En dat is wat dit ijs nou extra lekker maakt.

Dus zit jij nou op de bank en heb je heel veel zin in ijs? Probeer dan deze nieuwe smaak uit van Ben en Jerry’s. Dan doe je iets goeds, terwijl je lekker van je ijs zit te genieten. Home Sweet Honeycomb is binnenkort verkrijgbaar in Nederland! Oh en nog een klein ding, Ben en Jerry’s heeft niet 1 nieuwe smaak toegevoegd, maar 6 in totaal. Ben je benieuwd naar alle smaken? Neem dan even een kijkje op hun website.

Instagram