amsterdam Eat Slider

Best of both worlds – Pop-up event Bar Fisk x Onza

Bar Fisk

(Foto: Bar Fisk)

Bar Fisk in de Amsterdamse Pijp staat bekend om haar simpele maar frisse en verrassende gerechten vol ingrediënten die barsten van smaak. Bossen kruiden en verse, veelal lokale, marktgroentes zorgen dat tierlantijnen overbodig zijn. Daarnaast kent het Fiskse rumoer altijd andere gezichten. Van rustige weekendochtenden tot diep in de nacht, de Mediterrane gezelligheid van Bar Fisk is uniek.

Bar Fisk

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Om in deze sferen te blijven organiseert Bar Fisk op 1 en 2 augustus twee pop-up avonden in samenwerking met Onza – een innovatief restaurant, gevestigd aan de Jaffa Flea Market in Tel Aviv, waar Ottomaanse en Turkse gerechten met een hedendaagse twist geserveerd worden. Dynamiek en gastvrijheid staan centraal en met het gezamenlijke menu brengen Bar Fisk en Onza letterlijk de bruisende energie van markten in Tel Aviv naar Amsterdam.

De avond begint met een potchim shulchan, ofwel een gevulde tafel met allerlei voorgerechten als Jerusalem bagels, venkelsalade met kersen, warme auberginesalade en gerookte forel met bietjes. Daarna is het de beurt aan het hoofdgerecht, met keuze uit vlees, vis of vega; gevolgd door een spetterend dessert vol zoete verrassingen. Hier moet je bij zijn, dat begrijp je. Reserveer snel je tafeltje voor jou en al je vrienden en ben getuige van deze culinaire mash-up.

Bar Fisk | website
Eerste Sweelinckstraat 23
+31 (0)20 235 2117

 

No Comments

Leave a Reply

Instagram