Home

Terugkijken: Beyoncé geeft optreden van het jaar tijdens Coachella 2018

Beyoncé

(Screenshot Instagram @Beyoncé)

Als je het afgelopen weekend op Instagram hebt gezeten, is het je vast opgevallen dat er een hoop ge-influenced werd dit weekend op Coachella festival (Amerika). Van Anna Nooshin tot Devin Brugman, ze waren er allemaal bij om hun mooiste outfit te showen.

❤ @coachella #graziaxcoachella tap for outfit details and swipe right for more #coachella

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Living the dream at Coachella 💞 #graziaxcoachella

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Je zou haast vergeten dat er ook een line-up was om je muzikale vingers bij af te likken dit jaar, want wie zagen wij daar als headliner staan? Juist, queen Beyoncé! Maar de koningin van de R&B kwam niet alleen, ze had namelijk een hele rits aan muzikale sterren bij zich. Van hubby Jay-Z, haar zusje en tevens popster Solange tot – en hier komt de echte knaller – Michelle Williams en Kelly Rowland. Als jij een beetje kunt optellen bij die laatste twee namen, dan weet je dat deze drie meiden samen Destiny’s Child zijn. Reünie!

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Williams en Rowland kwamen Beyonce op het podium vergezellen om 90’s klassiekers als “Say My Name,” “Soldier” en “Lose My Breath” te zingen. Wow, wow en nog eens wow. Dit zijn toevallig ook précies de drie nummers die wij het liefst zingen in karaoke tenten als Chin Chin Club en Duke of Tokio. Aanwezigen gingen helemaal wild toen daar plots een van de meest iconische meidengroepen van de afgelopen 30 jaar op het podium stond en dankzij een live-stream kunnen wij thuisblijvers nog even nagenieten (vanaf 32 minuten begint de echte pret, daaronder een clip van iets lagere kwaliteit maar nog steeds helemaal wild):

Zoals verwacht, ‘het internet’ is behoorlijk lekker aan het gaan op het optreden van Bey en dat vinden wij geheel terecht:

 

SHOP ONZE INSTAGRAM

Klik om jouw favoriete look te shoppen

 

No Comments

Leave a Reply

Instagram