AMSTERDAM Do Slider

Bier yoga met het vetste uitzicht van Amsterdam tijdens ADE

Heineken Experience

Foto’s: Twycer / www.twycer.nl

Het is oktober. De maand van Amsterdam Dance Event. Hoogstwaarschijnlijk heb jij de data al omcirkeld in je agenda en heb je al een hele planning gemaakt om de vetste feestjes mee te pakken. De meesten hebben vast al een paar tickets gescoord voor feestjes zoals Audio Obscura of andere gekkigheid.

Artikel gaat hieronder verder

Woensdag feesten, donderdag feesten, vrijdag feesten. Zaterdag even rust? De Heineken Experience zorgt ervoor dat jij zaterdagochtend weer helemaal tot rust komt, zodat je daarna nog even de laatste feestjes mee kunt pakken.

Heineken Experience

Op 20 oktober bouwen zij een momentje van bezinning in, door de rustgevende kracht van yoga te combineren met het plezier van een biertje. Kan je nog niet denken aan bier in de ochtend? No worries, het is een ijskoude 0.0. Op het dak van de voormalige brouwerij kan je je weekend goed beginnen met de zonnegroet en het mooiste uitzicht van Amsterdam. En als je dan volledig bent uitgerust, staat er zelf een bierlunch voor je klaar.

Een experience in een experience. Willen wij niet missen. En jij waarschijnlijk ook niet, toch? Check even de Facebook en attenden maar!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram