Home

Bikinifoto’s van ASOS gaan heel de wereld over om prachtige reden

Asos plussize bikini

Hoewel er al een aantal bikinimerken zijn die zich volledig richten op plus size modellen (kijk maar naar Ashley Graham en haar moeder), hebben wij nog geen ‘normaal’ merk gespot die ook deze modellen met ‘een maatje meer’ inzet. Zonde, want de ‘body positive movement‘ is hier om te blijven. ASOS is nu de eerste grote online modewinkel die een bikinicampagne direct draait met een plus size model en dat levert een boel fijne reacties op.

De reactie van het model – Vivian – is misschien het mooist:

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Wat een beetje de rode draad is in de opmerkingen van iedereen, is dat men het fijn vindt dat ASOS het dragen van een bikini support. Ongeacht je lichaamstype of wat dan ook. Dit is een prima boodschap om straks op 21 juni de zomer in te luiden. Wat jullie? Het model vertelt aan Metro.co.uk dat ze zelf helemaal overdonderd is door de reacties en dat ze het een prachtige stap vindt:

“The world is a very diverse place and it’s important that consumers see brands representing and recognizing all ethnicities, shapes and sizes,” she said. “We want to see ourselves represented and celebrated and recognized. I think it’s incredibly important to start re-defining what is the norm, and start celebrating our individuality.”

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram