AMSTERDAM Do Slider

Binnenkort opent Amsterdams’ eerste Japanse karaokebar haar deuren

Duke of Tokio Amsterdam

(Foto’s: Nikki Schuurman/ Duke of Tokio)

Er zijn een aantal zaken waar een stad geen genoeg van kan hebben. Fijne parken en ‘uitwaai gebieden’ als de NDSN-werf, een levendige restaurantscene en last but not least: karaoke barren! Hoewel je al een aantal meeblèrbarren in de stad vindt, ontbrak een authentieke Japanse karaokebar nog in het straatbeeld. Wij zouden geen betere plek weten (ok, misschien op de Zeedijk) dan de Reguliersdwarsstraat en dat is ook precies de straat waar ‘Amsterdams’ eerste Japanse karaokebar – Duke of Tokyo‘ wordt geopend.

Duke of Tokio Amsterdam

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Op maandag 23 april opent karaokebar Duke of Tokyo officieel haar deuren in het centrum van onze hoofdstad. Vanaf vandaag kunnen er reserveringen worden gemaakt voor de acht private karaoke booths. Alle booths hebben een uniek design en zijn geïnspireerd op de meest excentrieke wijken van Tokyo. Heb je geen zin om te zingen? Ook voor een ijskoud Japans biertje of een signature Duke of Tokyo cocktail kun je bij de karaokebar in de Reguliersdwarsstraat 37 terecht.

Duke of Tokio Amsterdam

Alsof je door de smalle en mystieke binnenstraatjes van Tokyo loopt, dat is het gevoel wat de Duke of Tokyo je geeft als je de bar binnenstapt. Het achterste gedeelte van de bar is uitgerust met acht karaoke booths, grenzend aan een Japans-uitziende straat vol lichtborden, posters en opvallende muurschilderingen. De voorkant van de karaokebar is omgetoverd tot een sfeervolle, typisch Japanse bar met gezellige, intieme sta- en zitgedeeltes. In de bar kan je terecht voor Duke of Tokyo’s signature cocktails, classic mixed drinks met een Asian twist en Japanse snacks.

Openingstijden
Maandag 17:00 – 01:00
Dinsdag gesloten
Woensdag 17:00 – 01:00
Donderdag 17:00 – 01:00
Vrijdag 17:00 – 03:00
Zaterdag 13:00 – 03:00
Zondag 13:00 – 01:00

karaokebar Duke of Tokyo | website voor reserveringen
Reguliersdwarsstraat 37
1017 BK Amsterdam

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram