Header column 1

Bizar: grachtenpand geheel in stijl van Gaudí te koop voor 2,3 miljoen euro

Wij zijn er nog niet helemaal over uit of we het zojuist op Funda verschenen Amsterdamse herenhuis nu spuuglelijk, of geniaal mooi vinden. Één ding is zeker: spraakmakend is het huis op de Keizersgracht zeker. Bekend met de Spaanse architect/spacer Antoni Gaudí? Het is dat de beste man al in 1926 overleden is, anders hadden wij direct geloofd dat Antoni achter het ontwerp en inrichting van dit huis zou zitten. CSV Makelaars heeft het pand aangeboden via Funda voor 2,3 miljoen euro en beschrijft het bijzondere bouwwerk terecht geheel in kapitalen:

“UNIEK, SFEERVOL & ART NOUVEAU, DIT ZIJN DE DRIE KERNWOORDEN DIE DIT PRACHTIGE PENTHOUSE HET BESTE OMSCHRIJVEN. GEHEEL VERBOUWD MET OOG VOOR DETAIL. DIT BOVENHUIS IS DIRECT BEREIKBAAR MET DE LIFT, HEEFT EEN WOONOPPERVLAKTE VAN 237 M2 (BVO 272 M2), IS VERDEELD OVER TWEE WOONLAGEN EN HEEFT EEN RIANT DAKTERRAS VAN 141 M2 MET EEN MAGNIFIEKE VIEW.”

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Je moet wel aardig wat rust in je pan hebben wil je in dit huis wonen, het is namelijk ingericht volgens het thema ‘druk, druk, druk’. Van omgevormde muren tot een korset als afzuigkap. Niets is te gek. Wij zijn heel erg benieuwd of de nieuwe eigenaar alles in zijn originele staat laat. De locatie is in ieder geval wel erg fijn en met een dakterras van 141 vierkante meter kun je ook veel van je tijd daar besteden.

Meer informatie & foto’s | Funda

No Comments

Leave a Reply

Instagram