Fashion Slider

Björn Borg toont te gekke collectie in de Royal Tennis Hall tijdens Fashion Week Stockholm


Op 31 augustus 2017 showt BJÖRN BORG om 20.00 uur voor de eerste keer de limited Signature collectie. Exclusief ontworpen om de tennislegende Björn Borg zelf te eren en de heritage van het merk vieren. De runway show ‘VERSUS’ in de beroemde Royal Tennis Hall in Stockholm begint dan ook met een manifest. De collectie is ontworpen in samenwerking met de film “BORG” die in september van dit jaar in première gaat.

Artikel gaat hieronder verder

Met ‘VERSUS” maakt BJÖRN BORG een visuele weergave van de beruchte saga van rivaliteit tussen de twee tennisspelers Borg en McEnroe – righty vs. lefty, verdediger vs. aanvaller, ijs vs. vuur en machine vs. gekke genie. Ook BJÖRN BORG komt in tegenstelling tot andere merken die showen tijdens Fashion Week Stockholm met het ‘see now, buy now’ concept. Na de show zijn de items die te zien waren op de runway meteen te koop. Dit is een van BJÖRN BORG’s initiatieven om de heritage van het merk als sport fashion brand te vieren en op deze manier dichter bij het publiek te komen.

Collecties die getoond worden tijdens de show zijn zowel de limited edition Signature Collection als de Fall Winter 2017 Collectie. De Signature Collectie is een op vintage geïnspireerde sportlijn, gemixt met retro details en het iconische logo.

Instagram