Design Slider

B&O introduceert een nieuwe reeks prachtige geluidsdragers die eigenlijk een eigen modeshow verdienen


We zijn er niet trots op, maar wij hebben dus (veel en veel te lang) muziek thuis afgespeeld gewoon van onze laptop. Zonder externe boksen en dus eigenlijk alsof je je favo band in een soepblik afspeelt. Het is ook niet dat we niet van muziek houden, sterker nog, zodra we thuiskomen gaan de schoenen uit en gaat de muziek aan. Maar pas sinds we geïnvesteerd hebben in goede speakers thuis, hebben we beseft hoe ontzettend k*t het geluid daarvoor was. Nooit meer iets anders! Datzelfde hebben we gedaan met een koptelefoon, want die Apple oordopjes zijn eigenlijk ook een soort soepblik. Omdat je bij dit soort dingen beter voor het beste kunt gaan, zijn wij voor B&O gegaan en zij hebben nu een hele toffe nieuwe lijn:

Artikel gaat hieronder verder

B&O PLAY presenteert vandaag de Herfst-/Wintercollectie 2017 . Een gelimiteerde serie hoogwaardige luidsprekers, hoofdtelefoons en de nieuwste draadloze oortelefoons, geïnspireerd op de kleuren van de mode- en interieurtrends van dit seizoen.

Dit seizoen herinnert B&O PLAY je eraan dat eenvoud en sereniteit tijdloos zijn. De kleuren zijn geïnspireerd op die magische momenten, waarin herfstlicht over het Japanse landschap valt in verfijnde en onverwachte kleurcombinaties. Om deze reden zijn de natuurlijke en expressieve materialen die voor de collectie zijn gebruikt, zoals leer en aluminium, verzacht met een palet van lila, violet, landschapgrijs (mist) en donkerbruin (omber) om een collectie tot stand te brengen die perfect bij jouw herfst-/winter garderobe past.

De Herfst-/Wintercollectie 2017 van Beoplay bestaat uit:

Beoplay P2 – een persoonlijke en onweerstaanbaar mooie draagbare luidspreker die makkelijk in je tas of zak past, waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen.
Kleuren HW17: Lila, omber en naturel.

Beoplay H4 – het nieuwe archetype onder de over-ear draadloze hoofdtelefoons. Een strak en modern ontwerp.
Kleuren HW17: Mist en violet.

Beoplay H5 – hoogwaardige, draagbare en draadloze oortelefoons. Voor muziekliefhebbers met een actieve levensstijl.
Kleuren HW17: Mist.

Beoplay A1 – een avontuurlijk lid van de familie draagbare Bluetooth-luidsprekers.
Kleuren HW17: Omber en violet.

De adviesprijs voor de collectie is als volgt: Beoplay P2: EUR 169, Beoplay A1: EUR 249, Beoplay H4: EUR 299 en Beoplay H5: EUR 249. De Beoplay Herfst-/Wintercollectie 2017 is vanaf 31 augustus verkrijgbaar op www.beoplay.com/collection, bij onafhankelijke verkooppunten en in selecte Bang & Olufsen-winkels wereldwijd.

Instagram