Entertainment TV

Boer Zoekt Vrouw neemt in eerste aflevering al afscheid van valsspelende boer

Boer Zoekt Vrouw 2018

(Foto: KRO-NCRV)

Oooh het is eindelijk weer fijn om voor de buis te zitten. Wij zetten de komende tijd heel eventjes onze Netflix-verslaving op een lager pitje (ha geintje natuurlijk, kijk maar hier) en zappen iedere week weer naar de televisie. Daar is deze maand Expeditie Robinson begonnen met een knetter spannende eilandraad én konden we het afgelopen weekend genieten van de aftrap van Boer zoekt Vrouw. Gemist? Deze hilarische samenvatting vertelt je alles wat er gebeurde in één minuut.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Maar hoewel Boer Zoekt Vrouw erom draait dat een onhandige boer(in) in tig afleveringen de ware probeert te vinden, had stoute boer Remco lopen valsspelen. Hij had tijdens een of ander schuurfeest lekker lopen daggeren met een aantal aanwezige dames en hen vervolgens gevraagd brieven te schrijven naar het programma. Da’s natuurlijk niet helemaal eerlijk (maar best slim als je het ons vraagt) en daar is het programma achtergekomen. In een verklaring op de website van Boer Zoekt Vrouw verklaart het programma hier onder andere het volgende over:

“Na de opnamen van het tentfeest hoorden wij dat boer Remco ten tijde van de voorstelaflevering in mei al met meerdere dames intensief contact had. Op verzoek van Remco hebben zij een brief geschreven naar het programma en waren ook op het tentfeest. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij maken Boer zoekt Vrouw voor vrijgezelle boeren die niets liever willen dan een relatie en bij wie dat zonder onze hulp niet lukt. Omdat wij met veel deelnemers van Boer zoekt vrouw nauw contact hebben, kwam ons dit snel ter oren. Vervolgens hebben we met alle betrokkenen veelvuldig gesprekken gevoerd.” (Bron)

Op de website van KRO-NCRV reageert boer Remco ook zelf nog op zijn verwijdering uit het programma. “Ik had dit natuurlijk nooit op deze manier moeten doen”, zegt hij. “Ik had eerlijk moeten zijn tegen de vrouwen en tegen Boer zoekt Vrouw. Maar het is gebeurd. Ik heb er echt spijt van.” Wat een sensatie nu al! Twitter gaat zoals gebruikelijk ook lekker los:

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram