Food & Health Slider

Briljant: Sterkwater lanceert ’s werelds skinniest mixdrankje

Bij veel dagelijkse gebruiksvoorwerpen denk je dat daarbij het wiel écht niet opnieuw uitgevonden kan worden. Alcohol is daar eentje van. Natuurlijk verschijnen er ieder jaar weer nieuwe mixjes en blijven sommigen daarvan wat langer hangen. Maar omdat wij geen gin & tonic meer kunnen zien, vallen we uiteindelijk toch weer terug naar de vertrouwde biertjes en wijn. Maar toch is het Sterkwater gelukt om dat verrekte wiel voor drankjes tóch opnieuw uit te vinden, want zij lanceren vandaag ’s werelds ‘skinniest mixdrankje. Het drankje is briljant van simpelheid, want het bevat twee ingrediënten: sodawater en alcohol. Het is ook nog eens goed voor die niet-bestaande sixpack van je, want met 25 calorieën per 100 ml is Sterkwater met afstand het mixdrankje met het minste aantal calorieën op de markt. Guilt-free drinken en dat voor de prijs van een biertje!

Artikel gaat hieronder verder

Altijd lekker
Sterkwater is fris, met een licht zilte afdronk. De mixdrank is koud gedronken op z’n lekkerst en laat zich uiterst makkelijk combineren; de liefhebber kan zich uitleven met verse komkommer, munt, gember, basilicum, of een schijfje limoen.

Budget-proof
Maar Sterkwater is meer dan alleen lekker én dieet-proof. Voor een flesje betaal je in de kroeg slechts € 3,50 – vergelijkbaar met de prijs van een biertje! Je hoeft je dus nooit meer bezwaard te voelen als dat gulle drankrondje een gat in de portemonnee van je vrienden slaat.

Verkrijgbaarheid
Sterkwater is vanaf vandaag (10 augustus) verkrijgbaar bij Sterk Amsterdam en drankdozijn.nl. Ook wordt Sterkwater bij verschillende horecagelegenheden aangeboden, waaronder Hannekes Boom, Mojo Amsterdam en de Groene Vlinder.

Instagram