Fashion Slider

City strolling | Zo spendeer je een zomerse dag met onze favoriete mannen items

City hopping? Wij kiezen liever voor city strolling. Tijdens een warme zomerse dag, is er niks beter dan een stapje terug doen om er vervolgens weer 10 vooruit te doen. De straten van Kaapstad zijn hier perfect voor, met hippe koffie tentjes, kleurrijke straten en stranden op loopafstand van elkaar. De ultieme city stroll in onze ogen. Een combinatie van locaties die een mix van verschillende outfits nodig hebben. Van sweats tot zwembroeken en terug (in de tijd) naar tracksuits. Neem een kijkje bij een dagje city strolling in het altijd zonnige Kaapstad.

11:00 am

Een frisse start van de dag in de ultieme zomeroutfit. Een basic t-shirt? Check! Zwembroeken met printjes? Double check! Zonnebril? Klaar om te gaan! Dit is alles wat je nodig hebt in de kleurrijke straten van Bo-Kaap. Iedere kleur zo uniek als onze complete zwembroeken collectie.

17:00 pm

Tijd om een stapje terug te doen in de schaduw. Dit geldt ook voor de zomerse outfit. Ruil je t-shirt in voor een comfortabele sweater en ga van zwembroek naar jeans. Zo casual wordt het op een standaard dag in de zon. Perfect om gelijk door te gaan naar onze favo dinner hotspot: La Parada Del Mar bij Camps Bay. Hier vind je ons op het terras tijdens de zonsondergang.

21:00 pm

We brengen de oldschool tracksuit vibes terug tijdens zonsondergang. Met een cocktail in een hand, rocken we de sporty vibes, inclusief matching jassen en jogger pants. De avond is nog maar net begonnen!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram