amsterdam Eat

Cocktail-ijsjes van Amsterdamse bodem bieden verkoeling tijdens verhitte dagen

 

Soms komen er nieuwe producten voorbij waarvan je alleen maar kunt denken ‘wáááááááár waren jullie ons hele (ok 18+) leven’?! Aan het rijtje briljante uitvindingen ‘wiel’, ‘joggingbroek’, ‘de automatiek’, mogen van ons nu ook per direct de frozen cocktails op een stokje, oftewel cocktail-ijsjes van HAU worden toegevoegd. De avontuurlijke ijsmakers van HAU konden niet kiezen tussen een lekkere cocktail met warm weer of tóch dat ijsje, dus besloten ze de twee maar samen te voegen. Maar niet zomaar, want deze ijsjesmakers stoppen ontzettend veel passie (lees: lekkers) in hun cocktailijsjes. Zelf leggen ze het allemaal nog veel mooier uit dan wij dat hier kunnen doen:

“We maken ieder product met het doel om zo dicht mogelijk bij de originele cocktail te komen. Daarom worden al onze Frozen Cocktails gemixt met alleen natuurlijke ingrediënten en de beste distillaten. Zo ligt er een klein momentje van genot en ondeugendheid klaar in de vriezer, om jou en je vrienden even extra te laten genieten.”

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar jullie zitten nu waarschijnlijk met het water in je mond met maar twee vragen: ‘welke smaken en waar koop je die krengen!’. Da’s een makkie, HAU maakt momenteel Strawberry Daiquire en Gin & Tonic ijsjes en die verkopen zij bij The Maker Store (Foodhallen Amsterdam). Vanaf 1 juni liggen de ijsjes trouwens niet alleen bij de Maker Store, maar ook bij de filialen van Hutspot in de Van Woustraat, Rozengracht en Rotterdam. Liever niet van je balkon af? Dan kun je de ijsjes vanaf 1 juni ook online bestellen via de IJs Express.

Meer informatie | HAU

No Comments

Leave a Reply

Instagram