Home Slider

Dante Klein en Cat Carpenters maken de feel good track van deze zomer

The Way I Love You’ (‘TWILY’), de nieuwe single van Dante Klein en Cat Carpenters die vanaf vrijdag 13 juli verschijnt bij Spinnin’ Records, is de perfecte feel good soundtrack voor deze zomer. Met vrolijke beats en de prachtige stem van Cimo Fränkel willen de artiesten meer liefde en positiviteit in de wereld verspreiden. Met de Do Something Crazy For Someone You Love #TWILY roepen zij iedereen via social media om iets geks te doen voor iemand die je lief hebt!

De wereld kan altijd meer liefde en positiviteit gebruiken. Sterker nog, in een wereld waar zo veel aan de hand is, hebben we zelfs meer liefde en positiviteit nódig. En dat is precies wat de drie Nederlandse vrienden met hun nieuwe single ‘TWILY’ willen bereiken. “Wij kwamen als vrienden bij elkaar in de studio en er heerste zo’n positieve en liefdevolle sfeer. Met die energie hebben we deze track gemaakt. De gedachte erachter is om meer liefde en positiviteit in de wereld te verspreiden. Elke dag is een ‘The Way I Love You’-dag. In de videoclip is zo’n dag vol liefde te zien”, legt Cat Carpenters uit.

Een betere dag om positiviteit te verspreiden dan vrijdag de 13e bestaat niet. Uiteindelijk gaat het erom wat je zelf van het leven maakt en de positiviteit en liefde die je uitstraalt. Die werken aanstekelijk, net als dit nummer. Cimo Fränkel is blij dat ‘TWILY’ vandaag eindelijk te beluisteren is en vertelt: “Dit was mijn eerste samenwerking met Dante Klein en Cat Carpenters en het ging allemaal ontzettend soepel. De track en het nummer kwamen heel natuurlijk samen en ik denk dat we dé hit van deze zomer hebben gemaakt! Ik kan niet wachten om het aan de rest van de wereld te laten horen.”

No Comments

Leave a Reply

Instagram