amsterdam Eat Slider

De perfecte date night locatie in Amsterdam voor een zwoele zomeravond

Romantische handje vasthouden

(Foto: Shutterstock)

Heb jij een date in Amsterdam gepland staan en heb je geen idee waar je hem of haar mee naar toe moet nemen? No worries, we got you! Of het nu een first date is of dat je al langer met je lief samen bent, je wilt natuurlijk je beste beentje voor zetten. Daarom hebben wij hét restaurant in het centrum van Amsterdam voor je gevonden en het menu voor je uitgeplozen zodat je ook niet straks staat te struggelen met de menukaart.

MOMO Restaurant Bar & Lounge, gevestigd op de hoek van de Hobbemastraat is de perfecte date night locatie voor een zwoele zomeravond. Kosten noch moeite worden gespaard om het beste van de hele wereld hier samen te brengen (alleen het allerbeste voor je lief, toch? ;-)). Van het interieur tot het scala aan prachtige ingrediënten. De executive chef van MOMO creëerde een shared dining concept met een menu van subtiele Aziatische smaken met elegante invloeden uit de Westerse keuken. Je kunt dus zoveel gerechten bestellen en delen als je zelf wilt. Om het je makkelijker te maken hebben we het date night menu al voor je samengesteld.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

Bij MOMO krijg je gerechten op kleine bordjes geserveerd. Als eerste bestel je de hand roll sushi; yellow tail met gerookte sojasaus en zalm met een knapperige huid. Neem ook daarbij de Toro Nigiri sushi met beluga kaviaar, de ‘MOMO roll’ met tonijn, zalm, zeebaars, avocado en tarragon miso en ook onmisbaar is de chileense zeebaars met zwarte bonen, knoflooksaus, koriander en gemberrijst. Als laatste op het menu staat de kreeft en waterkerssalade met een frisse waterkersdressing (yummy!). Om het diner met een happy ending af te sluiten moet je voor de chocolate flower pot als dessert gaan. Dit meest instagrammable dessert van MOMO is gemaakt van chocolade, aardbei, mascarpone room en bergamot sorbet. Geloof ons, hiermee win je iedereen voor je!

MOMO Restaurant | website
Hobbemastraat 1

No Comments

Leave a Reply

Instagram