Entertainment

De 3 beste Netflix original films van het moment

(Foto: Netflix)

Mocht jij een Netflix-abonnement hebben dan zal het je waarschijnlijk niet ontgaan zijn vorig jaar (en 2018 gaat ook al lekker): het aanbod is flink uitgebreid en de toffe series vliegen je om de oren. Van The Sinner tot Stranger Things en van Black Mirror tot Narcos. Al deze series zijn speciaal (of in opdracht) gemaakt, maar de streamingdienst heeft ook een flink aantal goede ‘Netflix original’ films. Dit zijn films die – je raadt het al – speciaal voor de bekendste streamdienst ter wereld zijn geproduceerd. Omdat wij graag lijstjes voor jullie maken, hebben we voor nu de 3 tofste ‘originals’ op rij gezet:

1922 | Iedereen had het vorig jaar alleen maar over de doodenge remake van Stephen King’s It, maar wisten jullie dat de verfilming van zijn 1922 sinds kort op Netflix staat? Hoewel wij met een grote boog om It: Chapter One heenlopen (want: clowns) hebben we het wel met plezier in onze broek gedaan van het constant dreigende 1922:

Warmachine | Huh, een nieuwe oorlogsfilm met Brad Pitt? Wij hadden deze eventjes helemaal gemist, maar dat komt misschien ook omdat de meningen erover nogal verdeeld zijn. Wij hebben de film gezien en we kunnen niet anders zeggen dan dat het een aanrader is. Brad Pitt draagt de hele film met zijn fenomenale acteerwerk, en da’s helemaal geen straf om naar te kijken.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

The Meyerowitz stories | Deze film is onze favoriet in dit lijstje. Eigenlijk skippen we films met Adam Sandler omdat de man áltijd dezelfde types speelt. Maar vergeet alles wat je van Adam hebt gezien (behalve Punch-Drunk Love, die is wel goed), want in deze film is hij fantastisch. Ook Ben Stiller, Dustin Hoffman en Emma Thompson spelen fantastisch in deze feel-good drama/komedie. Dat het geheel zich ook nog eens afspeelt in een herfstachtig New York maakt ons helemaal blij:

Instagram