Sleep Slider Travel WEReld World

De 5 mooiste Airbnb appartementen die je in het prachtige Praag kunt vinden

(Foto’s via Airbnb/Travel +Leisure)

We blijven deze week wederom in Europa voor ons Airbnb-lijstje en wel in de prachtige hoofdstad van Tsjechië. Wij zijn er onlangs voor het eerst geweest en we werden toen compleet verrast door de prachtige stad. Wat is het daar mooi zeg! We hebben alle hotspots van de stad op rij gezet, waarbij we ons vooral gericht hebben op de lokale eetcultuur (lees: we hebben ons suf gegeten). Die tips staan al voor jullie klaar, maar er moet natuurijk ook geslapen worden. Daarom hebben we ook de tofste appartementen op Airbnb opgezocht die je in Praag kunt vinden:

1. Best Location and view!!! Parking | Met het gebruiken van uitroeptekens in teksten moet je altijd een beetje oppassen, want het wordt al snel schreeuwerig. Toch vinden wij het gebruik van welgeteld drie (!) uitroeptekens bij dit fantastische appartement geheel terecht. Je zit hier middenin het oude centrum en je kijkt vanuit je appartement precies uit op een van de mooiste plekjes: The Old Town Square.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

2. Modern Old-Town Apartment Nr. 2 | Qua locatie net zo voortreffelijk als de eerste, alleen dan met net even wat meer comfort. Velvet liefhebbers gaan het leuk hebben in dit prachtige appartementje, want zowel het bed als de bank is van de zachte stof gemaakt. Oh en het uitzicht? Dat is de iconische Charles Bridge.

3. The BEST place in Prague – Old Town | Ga je Praag bezoeken met een stel vrienden? Dan is dit appartement waarschijnlijk de beste optie. Met twee ruime slaapkamers weet je zeker dat je elkaar niet in de weg zit en de mensen met een ochtendhumeur kunnen wakker worden op het prachtige balkon:

4. Boutique apt in downtown area – 100m2 | Hoewel dit gigantische loft 100 vierkante meter telt, is het toch echt voor één stelletje. Je hebt hier dus voldoende ruimte om even helemaal tot rust te komen en om vanuit het centraal gelegen penthouse de stad te verkennen. Ideaal voor iedereen die van een beetje ruimte houdt!

5. Homelike Studio  | Praag is de perfecte stad om met een klein budget te bezoeken. Je koopt er halve liters pils in de kroeg voor een paar piek en ook de appartementen op Airbnb kosten geen fluit. Dit mega schattige stekje spant echter wel de kroon. Het is er niet groot, maar het biedt voldoende ruimte voor jou en je bestie om het weekend van je leven te beleven.

Wat te doen in Praag?

Het is hartstikke leuk om een mooi appartementje via Airbnb te huren, maar je moet natuurlijk wel weten wat er allemaal te doen is in de stad:

    Instagram