Sleep WEReld

De 5 vetste boomhutten die je kunt huren via Airbnb

(Foto’s via Airbnb/Shutterstock)

Omdat je altijd moet blijven dromen: waarom niet ook alsnóg een keer in een boomhut slapen? Iedereen heeft vroeger weleens gedroomd van het bouwen van een boomhut en maar weinigen hebben dit echt gedaan. Maar nog minder mensen hebben ooit daadwerkelijk in zo’n hut geslapen, maar daar gaat Airbnb verandering inbrengen! Op het platform vind je niet alleen de tofste appartementen of lofts in bijvoorbeeld Rotterdam of New York, ook staan er luxe boomhutten op. Geen hutten met rotte planken, maar 5-sterren verblijven, waar je nooit meer uit wil. We hebben de vijf mooiste voor jullie geselecteerd:

PS bevalt het slapen in de natuur je wel? Dan vind je hier nog meer Airbnb locaties in the middle of nowhere.

Treehouse Blue Mountains in Australia

Van plan om die pokke lange vlucht naar Down Under te wagen? Dan kun je er net zo goed iets bijzonders van maken en wel met deze boomhut in de buurt van Sydney. Je slaapt middenin het prachtige Blue Mountains National Park, waar je omringd bent door niets dan indrukwekkende natuur. Dit is wel even wat anders dan de Veluwe (oh en: bubbelbad):

Cabane perchée ‘Au Bois d’Emma & Loue” Tree house in France

Van Down Under hebben we er nu eentje wat dichterbij huis gezocht: Frankrijk. In het zuiden vind je de meest schattige boomhut uit deze lijst, dat een prachtig uitzicht op de Pyreneeën biedt. Wakker worden in je eigen hangmat zag er niet eerder zo ontspannen uit:

Dreamy Tropical Tree House in Hawaï

Hop, weer in het vliegtuig: naar Hawaï dit keer. Dit eiland schreeuwt ‘tropisch’ als je het ons vraagt, dus waarom dan in een saai hotel van beton en staal slapen wanneer je ook in een boomhut kunt tukken? Juist. Tel daar ook een schommelbed bij op en je hebt een dikke winnaar.

Tree Sparrow House, Cornwall in the UK

Is al het tropische geweld je een beetje te veel? Dan vind je in de buurt van Cornwall (Verenigd Koninkrijk) deze knusse boomhut. De kans dat het gaat regenen is groot, maar dat zal jou en je liefde een rotzorg zijn wanneer jullie knuffelend in het liefdesnest liggen.

Magical Treehouse Live the dream in Bali

Ok, we moeten toegeven dat deze laatste een beetje het begrip ‘boomhut’ oprekt, maar we móesten deze wel toevoegen. Niet alleen zijn wij gek op Bali, ook lijkt ons dit wel het meest fijne verblijf op het eiland. Technisch gezien is dit geen boomhut, maar omdat er een heuse boom door het huisje groeit hebben we toch een oogje dichtgeknepen.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram