Food & Health

De frikandellenvlaai van de Aldi die alleen aankomend weekend verkrijgbaar is gaat nu al viral

We hebben het net even dubbel moeten checken nadat iemand ons in de arm heeft geknepen, het is aankomende vrijdag echt geen 1 april. In eerste instantie leek de frikandellenvlaai aankondiging van de Aldi namelijk op een hele flauwe 1-aprilgrap. Maar over dit soort guilty pleasure eten maakt de Aldi gelukkig geen grappen. Alleen het aanstaande weekend is-ie éénmalig te koop bij alle Aldi-filialen, dus dat wordt exclusief smullen van deze heerlijke hartige vlaai met frikandellen en currysaus.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Geef je een feestje thuis? Een weekendje binge-watching? Deze bijzondere vlaai is dè perfecte lekkernij. Warm is de vlaai natuurlijk het lekkerst. Slechts 8 minuten op 180 graden in de oven en voilà. Serveertip: enkele toefjes mayonaise, wat snipperuitjes en geraspte kaas. Net wanneer je denkt dat ze het wiel niet opnieuw uit kunnen vinden op het ‘vies, maar lekker’ eten departement, komt deze knaller van een heerlijke viezerd langs.

De hartige frikandellenvlaai is alleen verkrijgbaar van vrijdag 10 tot en met zondag 12 november bij Aldi in Nederland. De vlaai is gemaakt van brooddeeg en de beroemde Aldi-Snack Fan-frikandellen en is te vinden in het koelvak. Voor wie op een later tijdstip ook nog van de vlaai wil genieten: je kunt hem maximaal 3 maanden in de vriezer bewaren. De prijs is € 3,99

De vlaai maakt nu al veel los op Twitter:


— martijnen (@martijnen) 5 november 2017

Instagram