Food & Health

De allereerste pindakaas fondue bar opent binnenkort in Londen

(Foto’s via Whole Earth/Mashable)

Potverdorie Londen, hou op met ons! Het begint erop te lijken dat we een rittenkaart bij de KLM moeten gaan aanschaffen, want de Britse hoofdstad is hard op weg om een van onze favoriete Europese bestemmingen te worden. Na het openen van iglo tenten voor een romantisch diner met uitzicht op de skyline van Londen, een ijsbaan op grote hoogte middenin de stad, komen ze nu ook met ’s werelds allereerste pindakaas fondue bar.

Toen wij hier net voor het eerst over hoorden wisten we eerlijk gezegd niet zo goed wat we hiervan moesten denken. Pindakaas fondue?! Maar de beelden van het gezonde pindakaasmerk Whole earth halen ons direct over de streep. Het merk opent de unieke pop-up op 24 en 25 november, dus je moet wel snel je keuze maken om dan naar Londen te gaan. Tijdens deze twee dagen kun je kiezen uit de smaken Original Peanut Butter of Chocolate Peanut Butter. Nog een extra reden om naar deze heerlijke stad te gaan:

De Whole Earth But Butter Bar is op 24 & 25 november te bezoeken, op Hackney Road, Shoreditch, en kaartjes kosten maar £4.99.

    Instagram