Amsterdam Hotspots

De Bajes organiseert de hele zomer beach parties en indoor festivals aan het Rembrandtplein


Sinds afgelopen weekend is het gegarandeerd zomer in Amsterdam. Street art restaurant & bar De Bajes transformeert gedurende anderhalve maand in De Bajes Beach Club. Deze huiskamer aan het Rembrandtplein is tot en met augustus de ideale plek om beschut voor regen, wind en ander natuurgeweld de nodige feestvitamines mee te pakken.

Tropisch achter de tralies
Het iconische pand van De Bajes is speciaal voor festivalgangers en nachtbrakers omgetoverd tot summer hang-out. Stedelijke strandgasten wanen zich bij binnenkomst in tropische sferen. Compleet met palmbomen, bamboe wanden en kleurrijke doeken. Zandkastelen en opblaasdieren zorgen voor de finishing touch van deze zomerse beach club.

Artikel gaat hieronder verder

Het exotische decor van De Bajes is de perfecte backdrop voor knallende feesten met cocktailbuckets, Desperados en andere zomerse drankjes. Vrijdagen en zaterdagen zijn, van klokslag 22:00 tot 03:00 uur, gevuld met een killer line-up waardoor iedere feestende gevangene smeekt om levenslang.

Het zomerse toneel van De Bajes Beach Club maakt na een zomer van keihard feesten weer plaats voor de imposante muren en het rauwe interieur van De Bajes, zoals de Amsterdammer gewend is.

Instagram