Home

B&O play kondigt de beoplay M3 aan: muziek krijgt een belangrijke plek in huis


B&O PLAY verwelkomt vandaag het compactste lid van zijn draadloze luidsprekerfamilie, de Beoplay M3. De Beoplay M3 is al krachtig, maar klinkt in combinatie met het assortiment multiroom-luidsprekers van B&O PLAY en Bang & Olufsen nog indrukwekkender. De Beoplay M3 is ontworpen door de bekroonde ontwerpster Cecilie Manz en is afgestemd door de geluidstechnici van Bang & Olufsen voor een flexibele en overweldigende luisterervaring in de woning van nu.

Verwisselbare covers die passen bij je interieur
De architectuur van de Beoplay M3 is gebaseerd op een eenvoudig silhouet. Rondom de ovale vorm lopen oneindige lijnen die de aandacht vestigen op hét detail waarmee de Beoplay M3 uitblinkt in zijn eenvoud: de verwisselbare cover waarmee je de Beoplay M3 kunt aanpassen aan de stijl van jouw interieur. De Beoplay M3 wordt geleverd met een cover van een hoogwaardige, akoestisch transparante wolmix, gecreëerd door het bekende Deense textielbedrijf Kvadrat of met een cover van geparelstraald, geanodiseerd aluminium met het herkenbare gatenpatroon van B&O PLAY.

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Geschikt voor Apple AirPlay 2
De Beoplay M3 wordt geleverd met Chromecast Built-in en biedt ondersteuning voor Beolink Multiroom, Apple AirPlay en QPlay 2.0. De Beoplay M3 biedt vanaf 2018 ook ondersteuning voor AirPlay 2 van Apple, waardoor je audio tegelijkertijd naar meerdere luidsprekers kunt sturen, mits deze compatibel zijn met AirPlay. Hiermee wordt het mogelijk muziek op een iPhone af te spelen op luidsprekers uit het assortiment van B&O PLAY en Bang & Olufsen voor in huis.

Prijzen en beschikbaarheid
De Beoplay M3 wordt in twee kleuren geïntroduceerd: Natural en Black. Later volgen er seizoenskleuren. De Beoplay M3 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €299, de muurbeugel voor €49, de verwisselbare wollen cover voor €59 en de verwisselbare aluminium cover voor €69. Alles is vanaf 9 november 2017 verkrijgbaar bij Bang & Olufsen-showrooms, via de website en in een select aantal andere winkels.

    Instagram