Design Slider

De ‘Best Stuff of 2017’ lijst van GQ mag rechtstreeks naar de kerstman*

(Beeld: GQ/Amanda Ringstad)

Iedereen die een bovengemiddelde liefde heeft voor koken, weet dat de KitchenAid keukenmachine de Porsche onder de keukenmachines is. Wij hebben er thuis ook eentje staan en zelfs de grootste keuken kluns kan met dit ding meesterwerken maken (wij kijken onszelf aan). Je zou denken dat de KitchenAid niet verbeterd kan worden, maar dan zie je hem all black in de ‘Best Stuff of 2017’ lijst van GQ staan en wordt je op slag verliefd.

Dit is maar één voorbeeld van de spullen die de knappe redactie van GQ heeft verzameld, waarbij ze alles in de lijst aan de volgende filosofie hebben getoetst:

 

“How does something go from “stuff” to “Best Stuff”? Does it look better than anything like it? Does it work better? Is it essential and enviable? If the answer is “Absolutely!” then it makes the cut. We tested, drove, cooked with, drank, inhaled, and generally delighted in a lot of stuff this year, but this stuff? This is the best.”

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Van een design pizza-oven voor thuis, tot de terugkeer van de ‘home bar’ (hé dat riepen wij vorige week ook al), in de lijst van GQ is een hoop liefde en tijd gaan zitten. Check het daarom in zijn geheel hier en scoor die nieuwe spullen nog voor het einde van het jaar.

*Dat ben jij dus lieverd, heb je pen en papier?

    Instagram